דרוש מידע סט צלחות לשבת לא שביר

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סט צלחות לשבת יוקרתי - ולא שביר
הבנתי שצלחות קורל - קורנינג הם איכותיות ולא שבירות, אבל לטעמי הדוגמאות שיש להם הם לא מאוד יוקרתיות ומתאימות לשבת,
והצלחות של בריליאנט הם מאוד יפות ויוקרתיות אבל שבירות
מה עושים? קונים צלחות שבירות? יש מישהו שגם התלבט בנושא הזה?
יש כל מיני צלחות שאפשר לקנות באליאקספרס/טמו וכו'
אבל איך אפשר לדעת האם הם אכן איכותיות - לא שבירות, וגם מתאימות למדיח כלים
אשמח לכל מידע בעניין, תודה רבה

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי השבוע כמה סטים של קורל יוקרתיים מאוד.
רק שלי אישית זה היה יקר (בערך 500 לסט)
אין לי קישור. תעשו חיפוש.

• הוסף לסימניות
התכוונת לאלה? צירפתי לך תמונות
כי אני רוצה מאוד יוקרתי, אלה יותר מתאימים למי שאוהב ספורט אלגנט
באליאקספרס ראיתי יפים ויוקרתיים כמו שאני אוהבת , אבל אין לי מושג מה האיכות מבחינת שביר לבת עם ילדים ומדיח כלים
אם יש כאן למישהו מידע אשמח מאוד

קבצים מצורפים

• צלחות קורל.png
    צלחות קורל.png
    KB 69 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת איפה הכי זול לקנות צלחות של ברילאנט או קורל
וכן סירים של פוד אפיל וסולתם

• הוסף לסימניות
עוד לא קניתי, ואני אשמח באמת לשמוע חוות דעת לגבי הצלחות..............................משהו לא שביר, ומתאים למדיח כלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה