סיבוב ועיקום באפטר או בפרמייר כמו DISPORT בפוטושופ

• הוסף לסימניות
ב"ה

האם ידוע איך עושים סיבוב תמונה/וידאו כזאת באפטר או בפרמייר ?

בתודה מראש

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 27.9 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
בפרמייר:
בוידיאו אפקט- video effects
תחת התיקיה פרספקטיב - prespective
שם האפקט:basic 3D
ואז לשחק עם הנתונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;522917:
בפרמייר:
בוידיאו אפקט- video effects
תחת התיקיה פרספקטיב - prespective
שם האפקט:basic 3D
ואז לשחק עם הנתונים

נסיתי כבר ולא הגעתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;522919:
נסיתי כבר ולא הגעתי

מעניין, זה חייב לעבוד!

באפטר, זה גם מאד פשוט,

אחת הדרכים- להפוך את התמונה לתלת מימד

ואז לסובב כרצונך על ציר ה X ה-Y וה-Z

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;522982:
מעניין, זה חייב לעבוד!

באפטר, זה גם מאד פשוט,

אחת הדרכים- להפוך את התמונה לתלת מימד

ואז לסובב כרצונך על ציר ה X ה-Y וה-Z

אני חושבת שלא הבנתם את השאלה כל העצות שנתתם אני כבר נסיתי לפני ששאלתי , שאלתי הוא להגיע לצורה כזאת בדיוק ואף בפוטושופ לא עושים זאת ע"י תנועת סיבוב תלת מימדי פשוט, להגיע לצורה זאת היא לכאו' רק ע"י transfrom\disport ופירוש המילה DISPORT זה שעשוע !!

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה דרליך;522994:
אני חושבת שלא הבנתם את השאלה כל העצות שנתתם אני כבר נסיתי לפני ששאלתי , שאלתי הוא להגיע לצורה כזאת בדיוק ואף בפוטושופ לא עושים זאת ע"י תנועת סיבוב תלת מימדי פשוט, להגיע לצורה זאת היא לכאו' רק ע"י transfrom\disport ופירוש המילה DISPORT זה שעשוע !!

תודה

מעוניינת להתאים את זה למסך הזה שבתמונת הלוגו שלי

כזה....

קבצים מצורפים

• לוגו.png
    KB 145 · צפיות: 33
  • Untitled-221.jpg
    KB 134.5 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
באפטר יש אפקט שנקרא: mesh warp אולי הוא יעזור לך לעוות את התמונה כרצונך. יחד עם הפיכת התמונה לשכבה תלת ממדית, וסבובה במרחב, מקווה שתצליחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;523000:
באפטר יש אפקט שנקרא: mesh warp אולי הוא יעזור לך לעוות את התמונה כרצונך. יחד עם הפיכת התמונה לשכבה תלת ממדית, וסבובה במרחב, מקווה שתצליחי.

תודה רבה זה עזר לי בעיקר ה bezier warp אבל זה לא כ"כ מוצלח ואמיתי כמו שמתבקש

• הוסף לסימניות
אפקט הCORNER PIN יכול להגיע לתוצאה הזאת בצורה טובה.

• הוסף לסימניות
הכי פשוט בפוטושופ עם לחצן קונטרול+הפינה , את יכולה לעוות איך שתרצי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה