סיבוך מגסטרו וטל של הר' פירר

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם על אפשרות של סיבוך מבדיקת גסטרו, האם זה מכשל רפואי?

ואשמח לקבל טלפון של הרב פירר בדחיפות, תודה!

• הוסף לסימניות
ברור אם הכוונה לגאסטורוסקופיה מודיעים מראש על הסיכונים

• הוסף לסימניות
הם בקשר עם הרב פירר בענין הזה.
אבל מה שבטוח ששתי מקרים חמורים בשבוע מאותו בית חולים זה ממש לא רגיל.
(המקרה השני זו אישה חרדית שהיתה בין חיים למוות.)

• הוסף לסימניות
עברתי את הבדיקה ובפירוש הכינו אותי מראש לסיכונים אני חושבת שכל מי שניגש לעשות בדיקה קשה יודע מראש שיתכנו סיכונים וברור שהאחראים אמורים לדווח ע"ז..
הכינו אותי לסיכונים בפגיעה בכבד זה אני זוכרת בטוח...
בכל אופו רפו"ש

• הוסף לסימניות
אגב איזה בי"הח זה??

• הוסף לסימניות
בגלל 2 המקרים (רק מהאיזור שלי) ששמעתי אני כותבת לתועלת- סורוקה
(שדוקא נחשב לאלופים בלידות ובעוד כמה דברים.)

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הביה"ח הזה
בכל אופן על הרב פירר קחי נשימה עמוקה כי חיפשתי אותו לפני הבדיקה בערך חודש ודחו אותי כל הזמן בסוף עברתי אותה ב"ה עם הרבה ס"ד ואחרי חודש חזרו אלי אם זה עדיין אקטואלי ושחתי פקסים ודיברתי עם המזכיר הרב בריסק בקיצור זה מאד מסובך אלא אם אתם בני ברקים ויכולים לחכות לו בבוקר בשחרית בבית כנסת

• הוסף לסימניות
אם את צריכה את הרב פירר עדין. יש דרכים להנשיג אותו מהיום להיום.

וגם לך יפה יש אפשרות של פקס והוא בכ"א אלינו חזר באותו היום שלוש פעמים... ככה שאני חושבת שאפשר אם זה דחוף!

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה דחוף ולא חזרו אני מקווה בשביל אחרים אני כבר ב"ה בסדר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;634346:
עברתי את הבדיקה ובפירוש הכינו אותי מראש לסיכונים אני חושבת שכל מי שניגש לעשות בדיקה קשה יודע מראש שיתכנו סיכונים וברור שהאחראים אמורים לדווח ע"ז..
הכינו אותי לסיכונים בפגיעה בכבד זה אני זוכרת בטוח...
בכל אופו רפו"ש
מה שמסתבר כרגע (עדין לא בטוח) שסטג'רים עשו את הבדיקות.
הפגיעות הם בחוסר זהירות ומיומנות - כמו למשל שבהוצאה פגעו לאישה בקנה!!!

• הוסף לסימניות
פגיעה שלא ניתנת לתיקון?
מי אישר לכם שזה היה סטזרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;634383:
פגיעה שלא ניתנת לתיקון?
מי אישר לכם שזה היה סטזרים?
זה עכשיו בבדיקה ע"י כמה גורמים כי בשתי המקרים הם חושדים (על סמך הזיכרון) שאכן אלו מתלמדים.

• הוסף לסימניות
תראי זה לא נעים לכתוב את זה אבל מי שלא לוקח פרטי בהרבה מן המקרים עושים את העבודה סטזרים.
אן מה לעשות. (כבר אמרו שרפואה זה לעשירים)

יש משהו שיכול להביא ראיות מי ניתח אותו\ את בן משפחתו? ברוב המקרים זה רופא אחד עם 2 סטזרים. (אנחנו נתקלנו בזה אחרי ניתוח שהשאיר צלקת שלא אמורה הייתה להיות והאחות אמרה לנו שלפי התפירה לא עשה את זה הפרופסור שניתח...אם באמת הוא ניתח :()

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה