התייעצות סיבוך של מתוסבך

• הוסף לסימניות
עשית ביטוח אצל חברת מנורה ללא סוכן.
אממה, במקום לשלם במסגרת אשראי, שילמתי הכל במזומן על שנה קדימה .
האם יש דרך להחליף חברת ביטוח, ושיחזירו לי את הכסף על ששילמתי (כמובן על החודשים שעדיין לא עברו)?

• הוסף לסימניות
חוקית אתה יכול להחליט לעבור ולדרוש מהם החזר
אבל הם יכולים לקנוס אותך על ההחלטה הזאת ואז כבר הסיפור לא יהיה שווה לך
אתה יכול לומר להם שאתה רוצה לבטל את הביטוח (לא להחליף) אם יהיה לך תירוץ קביל הם גם לא יקנסו אותך.

• הוסף לסימניות
חוקית אתה יכול להחליט לעבור ולדרוש מהם החזר
אבל הם יכולים לקנוס אותך על ההחלטה הזאת ואז כבר הסיפור לא יהיה שווה לך
אתה יכול לומר להם שאתה רוצה לבטל את הביטוח (לא להחליף) אם יהיה לך תירוץ קביל הם גם לא יקנסו אותך
לדוג'?

• הוסף לסימניות
בהחלט. עשינו את זה, ואפילו זיכו אותנו רטרואקטיבית מהיום שהתחיל הביטוח השני.
למצוא ביטוח זול יותר זו סיבה מספיקה כדי לעבור ביטוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

@מקצועי בלבד וכל מי שמבין. אשמח לשמוע חוות דעת-
בררתי על קרן השתלמות. הבנתי שדרך סוכן יעלה לי יותר זול הדמי ניהול. דיברתי עם מישהו שאמר לי 400 ש"ח דמי פתיחת תיק. שילמתי לו.
ואז התברר שיש מישהו שיכול לתת לי את אותו דמי ניהול בלי דמי פתיחת תיק.
עכשיו מי ששילמתי לו לא מוכן להחזיר את הכסף למרות שעדיין לא פתחתי את הקרן השתלמות ואפילו לא העברתי לו את הטפסים הנדרשים.

הוא לא אמור להחזיר לי את הכסף?
מה אני עושה?

דרך אגב, יש לי אצל הסוכן הזה כמה ביטוחים.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה