התייעצות סיגריה אלקטרונית & רגילה - כבר יש מחקרים עדכניים?

• הוסף לסימניות
דיברו הרבה על סכנות הסיגריות הרגילות, ובצדק!
בלי ההתפלספויות על החומרים למיניהם שהוחדרו לטבק
יש את העניין הבסיסי של לשאוף עשן שרוף שזה פעולה הפוכה בדיוק ממה שהריאות שלנו אמורות לעשות.
במקום לנשום חמצן, נושמים פחמן. נקודה.

עכשיו אני שואלת לגבי סיגריות אלקטרוניות, מה איתן?
עשן אין.
מה כן יש שם בפנים?
ניקוטין יש בכל האלקטרוניות?
ממה זה מורכב, אילו חומרים מערבבים בנוזל?

פליז, נא לצוטט פה אך ורק מקורות מידע איכותיים (מדעי או מחקרי)
זה לא אשכול בעד או נגד העישון.
אני מנסה להבין באמת, האם יש קשר בין המסוכנות של סיגריות רגילות
או שאלקטרוניות זה סתם צעצוע נחמד וממכר.

• הוסף לסימניות
דיברו הרבה על סכנות הסיגריות הרגילות, ובצדק!
בלי ההתפלספויות על החומרים למיניהם שהוחדרו לטבק
יש את העניין הבסיסי של לשאוף עשן שרוף שזה פעולה הפוכה בדיוק ממה שהריאות שלנו אמורות לעשות.
במקום לנשום חמצן, נושמים פחמן. נקודה.

עכשיו אני שואלת לגבי סיגריות אלקטרוניות, מה איתן?
עשן אין.
מה כן יש שם בפנים?
ניקוטין יש בכל האלקטרוניות?
ממה זה מורכב, אילו חומרים מערבבים בנוזל?

פליז, נא לצוטט פה אך ורק מקורות מידע איכותיים (מדעי או מחקרי)
זה לא אשכול בעד או נגד העישון.
אני מנסה להבין באמת, האם יש קשר בין המסוכנות של סיגריות רגילות
או שאלקטרוניות זה סתם צעצוע נחמד וממכר.
אין לי לפניי את מקורות המידע.
משרד הבריאות לפני תקופה פרסם אזהרה מבוססת מחקר מפני סיגריות אלקטרוניות.
רופאים שאני בקשר איתם אמרו למעשנים שהם מכירים שכל זמן שאנחנו לא מבינים סיגריה אלקטרונית מה טיבה אנחנו נעדיף רגילה על פני אלקטרונית ולו מהסיבה שבסופו של יום הריאות סופגות גז שמורכב שמאינסוף כימקלים והספק בזה חמור מהוודאי

• הוסף לסימניות
באתר של משרד הבריאות יש מידע על הנזקים. (אין הרבה מידע/מחקרים)' וגם קישורים לעוד אתר או שניים.
חיפשתי שם -לאחר שלצערי הבן ב"חידר מעולה" סיפר ש5 חברים מהכיתה (מכינה לישיבה) מתוך ה33 מעשנים. עצוב.
בדקתי והבנתי שיש בלי ניקוטין, אבל בגלל שאין פיקוח זה לא אמין ובמיוחד יש הרבה חיקויים (גם מהשטחים) עם חומרים לא מבוקרים ומסוכנים. ודווקא הקטינים קונים את זה כי זה זול. (הילדים גם יודעים איזה חנות מוכנה למכור לקטינים)

• הוסף לסימניות
בד"כ סיגריות אלקטרוניות מבוססות גליצרול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה