דרוש מידע סיגריה חשמלית - איך זה? איך משתמשים?

• הוסף לסימניות
יש 2 סוגים של סיגריות 1 סגנון הקטנות כמו של מיניפיט וגוול שהציעו למעלה ושניה סגנון בטריה יחסית גדולה וראש עגול. אני ניסית את שניהם והתחברתי לסוג השני,יש שם אפשרות לכוון את עוצם הוואט והחוזק.
גוף חימום מחליפים ב2 הסוגים. בקטנים זה החלפת כל הראש ובגדולים זה רק החלפת גוף חימום,אורך חיים תלוי באופי השימוש ,אצלי מחזיק בערך חודש. עלות גוף חימום כ15 ש"ח
עלות נוזל בין 25-50 אצלי מחזיק כשבוע וחצי שבועיים ואני מאדה הרבה.
הפלוס העיקרי מבחינתי שזה ממש עושה לי גועל מסיגריות רגילות אבל בהחלט אני מאמין שאני צורך הרבה יותר ניקוטין מאשר התקופה שהייתי עם סיגריות.
לגבי בריאות זה לא ברור אבל לדעתי אין בעיה כי זה אדים ומחומרים יחסית ידועים(אפשר גם להכין בבית) אבל ברור שזה הרבה יותר טוב מסיגריה רגילה מפער גדול.
עוד משהו?

• הוסף לסימניות
ויש משהו בלי גוף חימום?כדי לחסוך תשריפות?..
גוף חימום הוא עושה את האיידים ואז אפשר לעשן
אם לא מעשנים הרבה רצוף הוא לא ישרף מהר.

ומה זאת אומרת 10 פעמים?10 נשיפות?
‎‏10 פעמים למלאות את הסיגריה עד שנגמר המילוי בבקבוק ‏

• הוסף לסימניות
בג'ול לא מוגבל ממלא ולא מילף ראש!
מאיפה השטויות שלך..???
תודה על המחמאה.
לפי מה שאני יודע ואתה יכול לבדוק את זה בגוול זה ככה.יכול להיות שהם הבינו את האבסורדיות והם שינו.יכול להיות שאתה קונה ראשים לא מקוריים(שלא בהכרח יש עם זה בעיה) ויכול להיות שאתה קורא לגוול לכל הסיגריות הקטנות,אתה בטוח שיש לך חברת גוול juul?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
איפה אתה גר @חיבור קווים מהכל ?
יש לי סיגריה חדשה שהזמנתי בעבר, והפסקתי כבר לעשן לפני שנה...
רוצה אותה?

• הוסף לסימניות
בקשר לבריאות, אם אתה רוצה לדעת מניסיון אף אחד לא יוכל להגיד לך מה שכן בקשר לגול משרד הבריאות יצא ממש חזק והם נאלצו להוריד את הניקוטין אבל הוא עדיין ממש גבוה.
בקשר לשאר הסיגריות זה וודאי לא מתקרב לסיגריה אמיתית, כי זה אדים ולא עשן ואין בזה את כל החומרים של הסיגריה, אם יש בזה ניקוטין אז הוא עצמו לא כל כך בריא ואם מעשנים הרבה יש תאוריה שזה יכול לעשות בצקת בריאות- לא יודע אם זה מוכח.

• הוסף לסימניות
יש דרך די פשוטה לפרוץ את המחסנית של הגול ולמלאות שוב, לשאול את מי ש"מבין"
אתה- (@לחיל אומר) "מיבין" בזה?
‏["מיבין" בישיבשערית [צ'יבצער] כבדה זה מבין רציני וידע רבות בנושא המדובר(כעת סיגריה אלקטרונית) ]

• הוסף לסימניות
תכלס. בוא נסכם אני רוצה לקנות סגרייה
שלא זוולת הרבה חומר.
שלא עושה בעיות נזילה ובעיות אחרות
טעם יחסית חזק.וטעים
עדיף בלי גוף חימום אם יש.או אם גוף חימום איכותי.
שזה יהיה כמה שיותר זול.
בטריה ארוכה
אפשר לנשוף הרבה בבת אחת.והכל ישאר תקין

ושזה לא יהיה כזה מסוכן כמו הגול הזה.
אבל שאני ירגיש שזה סגריה.
מה אני צריך לקנות?איזה חברה?כמה יעלה?

• הוסף לסימניות
תכלס. בוא נסכם אני רוצה לקנות סגרייה
שלא זוולת הרבה חומר.
שלא עושה בעיות נזילה ובעיות אחרות
טעם יחסית חזק.וטעים
עדיף בלי גוף חימום אם יש.או אם גוף חימום איכותי.
שזה יהיה כמה שיותר זול.
בטריה ארוכה
אפשר לנשוף הרבה בבת אחת.והכל ישאר תקין

ושזה לא יהיה כזה מסוכן כמו הגול הזה.
אבל שאני ירגיש שזה סגריה.
מה אני צריך לקנות?איזה חברה?כמה יעלה?
‎‏ אי אפשר לאכול את הסיגריה ולהשאיר אותה שלמה-גם טוב גם חזק גם זול וכו'
אתה צריך ללכת או על מיניפיט או על סיגרית "אקדח"

• הוסף לסימניות
‎‏ אי אפשר לאכול את הסיגריה ולהשאיר אותה שלמה-גם טוב גם חזק גם זול וכו'
אתה צריך ללכת או על מיניפיט או על סיגרית "אקדח"
מהזה סגריית אקדח?אגב לא יהיה יותר זול להזמין מאלי וכאילה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה