דרוש מידע סיגריה חשמלית - מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מה יש קצת יותר טוב מהמיניםיט עיצוב יותר טוב?
וסגרייבה יחסית גדולה.וטובה

• הוסף לסימניות
EGO-T זה סיגריה ישנה מאוד וטכנולוגיה ישנה .
יש את הדגם של אותו חברה של מיניפיט רק דגם עם בטריה קצת יותר טובה C601 הבאתי קישור שלו ושל מיניפיט בשרשור הקודם.
אתה סתם מסתבך עם הקטע של הראשים וכל זה כי רוב ככל הראשים הם סה"כ אותו דבר מבחינת אורך חיים. תלוי בשימוש שלך ובשיאפות שלך.
אני השתמשתי במספר סיגריות 'גדולות' וגם במיניפיט וגם ב C601/וכולם מחזיקים לי כחודש ואני משתמש המון.
המלצה שלי לך לחנות תקנה את הכי זול אולי מיניפיט או סיגרית אקדח הכי זולה ואתה תהיה מרוצה.
אם הקטע שלך המון עשן (כמו שרוב אלה שלא מחפשים ניקוטין אלא רק 'לקטע') אז לך על סיגריה נרגילה שעובדת על 40-50 וואט יש כאלה גם זולות ב150. תעלה ענני עשן ואיתו ביחד מ ל א חומר.
בהצלחה בכל החלטה.
אגב, @y. pin . על איזה חנות המלצת שיותר זולה מגוהה?

• הוסף לסימניות
יש את הדגם של אותו חברה של מיניפיט רק דגם עם בטריה קצת יותר טובה C601 הבאתי קישור שלו ושל מיניפיט בשרשור הקודם.
אתה סתם מסתבך עם הקטע של הראשים וכל זה כי רוב ככל הראשים הם סה"כ אותו דבר מבחינת אורך חיים. תלוי בשימוש שלך ובשיאפות שלך.
אני השתמשתי במספר סיגריות 'גדולות' וגם במיניפיט וגם ב C601/וכולם מחזיקים לי כחודש ואני משתמש המון.
המלצה שלי לך לחנות תקנה את הכי זול אולי מיניפיט או סיגרית אקדח הכי זולה ואתה תהיה מרוצה.
אם הקטע שלך המון עשן (כמו שרוב אלה שלא מחפשים ניקוטין אלא רק 'לקטע') אז לך על סיגריה נרגילה שעובדת על 40-50 וואט יש כאלה גם זולות ב150. תעלה ענני עשן ואיתו ביחד מ ל א חומר.
בהצלחה בכל החלטה.
החברה שהבאתי זה כזה נורא?לא יצאים בכלל לדרישות שלי?
מיניפיט 100 אחוז יתאים לדרישות שלי?
נרגילה הוא אמר לי שזה זולל מלא חומר.

• הוסף לסימניות
אני מעשן רק סיגריות של חברת ג'ויטק וטיפות מקוריות של ג'ויטק
כבר 3 שנים
פעם היה דגם 1 ואחרי זה שני והיום אני עם דגם שנקרא EXCEED
לגבי כמות עשן
במידה ואתה רוצה ממש הרבה עשן
לך על סיגריה דגם נרגילה + טיפות לסיגריה נרגילה יוציא לך הכי הרבה עשן

לגבי חנות
אני באופן אישי נהנה עד הגג בחנויות של ismoke
יש לו חנות בירושלים ברח' צפניה
ובבני ברק לקראת סוף רח' ר' עקיבא

• הוסף לסימניות
אני מעשן רק סיגריות של חברת ג'ויטק וטיפות מקוריות של ג'ויטק
כבר 3 שנים
פעם היה דגם 1 ואחרי זה שני והיום אני עם דגם שנקרא EXCEED
לגבי כמות עשן
במידה ואתה רוצה ממש הרבה עשן
לך על סיגריה דגם נרגילה + טיפות לסיגריה נרגילה יוציא לך הכי הרבה עשן

לגבי חנות
הפוך אני לא רוצה הרבה עשן

• הוסף לסימניות

יש לו גם בק"ס ליד כיכר משך חכמה
יש לו גם באלעד ליד נחלת יצחק
וכמו בכל החנויות של ‏ISMOK‏ השירות מעל ה כ ל
‎:-DB-):)

• הוסף לסימניות
בהצלחה בכל החלטה.
החברה שהזכרתי ואמרת שזה ישן.זה כזה גרוע?
לא עונה לדרישות שלי...בכלל?

• הוסף לסימניות
דרופ שופ
היא ממוקמת בתחילת גאולה בי-ם
בצד שמאל, עולים כמה מדרגות...
איך בדיוק היא יותר זולה מגוהה? 1 של 30 מ"ל עולה 40 ובגוהה (רק אתמול נחשפתי לזה) עולה 60 מ"ל 40 3 ב100.(ואת רוב נוזלים שלי אני קונה בדרופ שופ באמת טעמים איכותיים אבל זול זה לא)

• הוסף לסימניות
מיניפיט כן עונה לדרישות שלי?

המלצה שלי לך לחנות תקנה את הכי זול אולי מיניפיט
לי יש מיניפיט ואני חושב שזה טוב
תברר על מיניפיט, אחלה סיגריה
תקנה אותו ותהיה מרוצה,אל תדאג. שבת שלום.

• הוסף לסימניות
אם אני רוצה נגיד משהו יותר טוב ממיניפיט.
מעוצב יותר יפה.אולי קצת יותר גדול ויותר טוב.
וגם שאוכל לעשן בו הרבה.ולא אצטרך כל דקה רק נשיפה אחת.וסוללה חזקה.ללא נזילות.ולא זולל הרבה חומר.ומרגישים תטעם סביר
ושלא יהיה מלא עשן.מה יש?

• הוסף לסימניות
רוב המיניפיטים נוזלים בדרך זו אחרת, יש רק כמה שאינם נוזלים אלא במקרה שטלטלת אותם כהוגן:
ג'ול, ו-Vaporesso Renova ZERO שמנסיון אינם דולפים או זולגים.
ה-ZERO יוציא לך כמות עשן בשלו דרגות שתבחר, הסוללה מחזיקה הרבה זמן, וכן אינו זולל כ"כ הרבה חומר. (כמובן תלוי שורה תחתונה ביחס השאיפות ליום).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה