ברסלבר מקצוען
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
חחחחחחח ועוד כתוב בשם רבנו שהיה מעלה עשן הלולקע(מקטרת)אז ראיה גם למקטרתקבלה בידינו מרבותינו ראשי הישיבות וגדולי ישראל שהיו מעשנים סיגריות רגילות דייקא ואין ידינו זזה מתוך ידם
חחחחחחח ועוד כתוב בשם רבנו שהיה מעלה עשן הלולקע(מקטרת)אז ראיה גם למקטרתקבלה בידינו מרבותינו ראשי הישיבות וגדולי ישראל שהיו מעשנים סיגריות רגילות דייקא ואין ידינו זזה מתוך ידם
לא היה בזמנםקבלה בידינו מרבותינו ראשי הישיבות וגדולי ישראל שהיו מעשנים סיגריות רגילות דייקא ואין ידינו זזה מתוך ידם
ידוע שהבעל שם טוב היה כונות גדולות בעישון במקטרתקבלה בידינו מרבותינו ראשי הישיבות וגדולי ישראל שהיו מעשנים סיגריות רגילות דייקא ואין ידינו זזה מתוך ידם
אני לא מבין איך אדם יכול להגיב בנושא שהוא בור ועם הארץ בולאט לאט מתברר הנזקים של הסוגריה אלקטרונים.
ורק לאחרונה התחילו הרבה רופאם לפרסם שהחשמלי הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מרגילה
אז תתרחקו מהדבר הזה כי זה מכת מדינה
בפרט בעולם הישיבות
בא תגזים עוד למה לאואפילו הקיא פעם או פעמים
מחילה, אבל ההדגשות לא הופכות את האמירות המופרכות האלה לאמיתיות... עיין לעיל ותהיה יותר חכםסיגריה אלקטרונית יותר מזיקה מסיגריה רגילה למרות שזה נראה חמוד ולא מוציא עשן ועם טעמים אבל זה יותר מזיק ומסוכן וכמובן שנרגילה יותר מסוכן משנייהם נרגילה זה בלי פילטר זה נטו גחל
אתה מעשן בכלל???!!!!מחילה, אבל ההדגשות לא הופכות את האמירות המופרכות האלה לאמיתיות... עיין לעיל ותהיה יותר חכם
אני אשמח אם תרחיב על מה שאתה אומר ותביא מקורותאתה מעשן בכלל???!!!!
איזה סוג? כמה זמן?
אל תנסה ללמד אותי על סיגריות
ולעיין לעייל לא יעזור מכייון שיותר מחצי האנשים שמגיבים כאן לא מעשנים\ות ולא בדקו את הנושא בחיים עד שנפתח הנושא הזה
חכו כמה שנים........
האמונה הרווחת שהנרגילה פחות מסוכנת מסיגריה היא טעות מסוכנת. חלק מהמחקרים אף מצביעים על כך שהנזק מעישון נרגילה עלול להיות חמור יותר מזה של סיגריה.אני אשמח אם תרחיב על מה שאתה אומר ותביא מקורות
כי מקובל לומר שנרגילה הכי פחות מזיק
ובסיגריה מה שמזיק זה לא העשן אלא החומרים שיש בסיגריה
ווינסטון חרטה, 80 שנה...אתה מעשן בכלל???!!!!
איזה סוג? כמה זמן?
אל תנסה ללמד אותי על סיגריות
ולעיין לעייל לא יעזור מכייון שיותר מחצי האנשים שמגיבים כאן לא מעשנים\ות ולא בדקו את הנושא בחיים עד שנפתח הנושא הזה
חכו כמה שנים........
מסכימה איתך ממש!!כשאני שומעת על בחור מעשן
אני אפילו לא פוגשת
ומה תעשי אם הוא יהיה רוצח שכיר אחרי החתונה:?ומה תעשי אם הוא יתחיל לעשן אחרי החתונה???![]()
אשה לא מסכימה. ולא לא מסכימהגם יש הרבה בחורים שלא רוצים אשה שלא תסכים להם לעשן
סליחה מראש שאני כאילו מתערב.. אני כותב את זה עבורו - שיבוא ויקרא את זהואגב, אם כבר מדברים על נשואות למעשנים, ועל נזקי העישון
אני היחידה שחושבת שזה מוריד לי מזמני האיכות?
כי נניח שבשעת ערב נחמדה אני מכינה שתי כוסות קפה, אבל קפה חייב סיגריה - כן?
אז הבעל היקר יוצא איתו למרפסת, ולי יש שתי אופציות - לצאת איתו לשם או לא, וכאן ניכנסת הדילמה, כי גם אם נניח שהתרגלתי לריח ולעשן בפרצוף - וקשה להתרגל, יש תקופות בחיים של אישה שהעישון עלול להיות מאוד מסוכן לתינוק שעתיד להיוולד בעוד כמה חודשים...
וככה אני נשארת לי לשתות את הקפה בבית, או לאכול את הגלידה, או את כוס מיץ התפוחים אם נהיה בריאים...
היי, זה לא פיר!
מסכים לגמרי (גילוי נאות: לשמחתי איני מעשן)חחח טוב על זה אין לי תשובה...
אבל אני באמת מדברת על זמן נינוח, שבו הגבר מתרווח בנינוחות על הסיגריה, ואז אישתו לא יכולה להנות עם הנינוחות הזאת, לפעמים הנינוחות שלה עולה בעשן הסיגריה...
?מתל"צ
פחות מצוי.ומה תעשי אם הוא יתחיל לעשן אחרי החתונה???![]()
לענ"ד, צעד נכון וחכם מאוד.כשאני שומעת על בחור מעשן
אני אפילו לא פוגשת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים