אייזיק ניוטון
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
בהנחה שזה או זה או זה מה הכי פחות גרוע ולמה?
ברור שעדיף אלקטורנית
1.אלקטורני לא מוציא עשן
2.הוא פחות ממכר
3.פחות גורם לנזק סביבתי
יש מקור ??אלקטרונית מסתמא יותר ממכר
אבל הרבה הרבה הרבה פחות מזיק לבריאות ולסביבה
צר לי, אבל בתוך עמי אנוכי יושבת, אנשים שמכורים לאלקטרונית יושבים עם זה מסביב לשעון כמו מוצץ, ומעשנים את זה בלי הפסקה.2.הוא פחות ממכר
לא מסכים עם הדברים בכלל.צר לי, אבל בתוך עמי אנוכי יושבת, אנשים שמכורים לאלקטרונית יושבים עם זה מסביב לשעון כמו מוצץ, ומעשנים את זה בלי הפסקה.
גם אם מבחינת הגמילה זה פחות ממכר (אני לגמרי לא בטוח בזה), העישון המאסיבי והבלתי פוסק של זה , מכסה על היתרון.
תרשה לי לנחש שאתה מעשן אלקטרוני...לא מסכים עם הדברים בכלל.
רגיל ממכר פי כמה וכמה לא רק מבחינת הגמילה. הדחף לעשן נמצא אצלם חזק הרבה יותר.
אלקטרוני נגיש וצמוד לבן אדם 6\24 , ומשך הזמן בין שכטה לשכטה זה ממוצע 10 שניות....לא מסכים עם הדברים בכלל.
רגיל ממכר פי כמה וכמה לא רק מבחינת הגמילה. הדחף לעשן נמצא אצלם חזק הרבה יותר.
טעות!תרשה לי לנחש שאתה מעשן אלקטרוני...
מנחש שאתה לא מעשן!צריך לעלות את המחיר של הסיגריות ככה פחות יתחילו לעשן
ואלקטרוני אין את זה הרבה שנים כך שאין על זה עדיין מספיק מחקרים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //