התייעצות סיגריה רגילה מול סיגרייה אלקטרונית

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
רק הערה לגבי האלקטרוניות
לא ברור לי למה בגלל שזה אולי פחות מזיק לסביבה (פחות, לא בכלל לא), אני רואה כל הזמן אנשים שמעשנים את זה בחללים סגורים כמו חנויות או אוטובוסים.
זה מסריח, בהחלט, ולציבור זה ממש לא נעים!
מה שנקרא - זה וגם זה בבקשה לעשן בחוץ, אנחנו לא בעונש כי אתם מכורים!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ברור שעדיף אלקטורנית
1.אלקטורני לא מוציא עשן
2.הוא פחות ממכר
3.פחות גורם לנזק סביבתי

אלקטרונית מסתמא יותר ממכר
אבל הרבה הרבה הרבה פחות מזיק לבריאות ולסביבה
יש מקור ??
לפי מה שהבנתי המחקרים על האלקטרונית די בתחילתם.
מישהו טען לי שרגילה פחות מסוכנת ולהפך

• הוסף לסימניות
כנראה שלסרטן, אלקטרוני פחות גרוע. אבל לאלקטרוני יש זה הרבה השלכות ללב ולריאות שאין לזה עדיין מחקרים מוכחים מה זה עושה.
וסתם ממה שאני רואה אלקטרוני הרבה יותר ממכר באופן משמעותי מרגיל בגלל שברגיל זה עוד סיגריה אז אדם חושב פעמיים לפני שהוא לוקח עוד שאיפה משא"כ באלקטרוני שזה רק עוד שאיפה...

• הוסף לסימניות
2.הוא פחות ממכר
צר לי, אבל בתוך עמי אנוכי יושבת, אנשים שמכורים לאלקטרונית יושבים עם זה מסביב לשעון כמו מוצץ, ומעשנים את זה בלי הפסקה.
גם אם מבחינת הגמילה זה פחות ממכר (אני לגמרי לא בטוח בזה), העישון המאסיבי והבלתי פוסק של זה , מכסה על היתרון.

• הוסף לסימניות
צר לי, אבל בתוך עמי אנוכי יושבת, אנשים שמכורים לאלקטרונית יושבים עם זה מסביב לשעון כמו מוצץ, ומעשנים את זה בלי הפסקה.
גם אם מבחינת הגמילה זה פחות ממכר (אני לגמרי לא בטוח בזה), העישון המאסיבי והבלתי פוסק של זה , מכסה על היתרון.
לא מסכים עם הדברים בכלל.
רגיל ממכר פי כמה וכמה לא רק מבחינת הגמילה. הדחף לעשן נמצא אצלם חזק הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שאלקטרוני גרוע יותר, גם בגלל שהוא נשמע יותר בסדר.
אבל בחיפוש קל גיליתי שגוגל חושב שרגיל גרוע יותר.

• הוסף לסימניות
לא מסכים עם הדברים בכלל.
רגיל ממכר פי כמה וכמה לא רק מבחינת הגמילה. הדחף לעשן נמצא אצלם חזק הרבה יותר.
אלקטרוני נגיש וצמוד לבן אדם 6\24 , ומשך הזמן בין שכטה לשכטה זה ממוצע 10 שניות....
סיגריה רגילה כמה שלא תהיה מכור, תעשן הרבה פחות (הרבה הרבה הרבה פחות) מסיגריה אלקטרונית (ולא שאני תומך נלהב של כל סיגריה באשר היא)

• הוסף לסימניות
כמי שמעשן גם רגילים וגם אלקטרוניים ורוצה מאוד להפסיק עם זה אני קורא הרבה על הנושא ואני יכול להגיד לכם מנסיון אישי. מבחינת הבריאות שניהם מזיקים באותה מידה רק לסביבה יותר קל לקבל את האלקטרוני שלא חונק עם עשן מטבק. יש הרבה מחקרים רפואיים שטוענים שהסיגריות האלקטרוניות מזיקות יותר עקב השומן שיש להם שנדבק על הריאות יש גם סרטון מפורסם איך שפרפסור גדול מחזיק ביד אחת סיגריה אלקטרונית וביד השניה קופסת סיגריות והוא אומר שעדיף לעשן את הסיגריות הרגילות. עד כאן זה מבחינה רפואית אבל מבחינה מציאותית זה הרבה יותר ממכר וזה משהו שנשאר כל הזמן צמוד אליך (כמו מוצץ.....) וזה גם מרגיל את הנשימה.......... ואפילו לא קולטים כמה מעשנים....
סיגריות רגילות כמה כבר אפשר לעשן ביום?! בואו נגזים אפילו 2_3 קופסאות לא נגיע לכמות העישון הממוצע מסיגריה אלקטרונית............
אם אתם כבר מדברים על בריאות תתחילו לדבר על קוקהקולה..........וכשתסיימו תדברו על קפה..............

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות, אש אמיתי מסרטן ואילו אידוי לא, עד כאן העובדות.
יש כן טענה לגבי מים בריאות שנוצרים על ידי העישון של האלקטרוניות מה שעדין לא הוכח לגמרי
רק כדי לסבר את האוזן אעדכן אותכם שמשרד הבריאות הבריטי ממליץ בחום על סיגריות אלקטרוניות ואף מסבסד זאת לנגמלים מסיגריות רגילות.
ואידך זיל גמור...

• הוסף לסימניות
צריך לעלות את המחיר של הסיגריות ככה פחות יתחילו לעשן
ואלקטרוני אין את זה הרבה שנים כך שאין על זה עדיין מספיק מחקרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....