דרוש מידע סיגריות אלקטרונית בזול

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בישיבות ב70?
אני מכיר ב85
קודם כל כנראה כל אחד והמחיר שלו,
בשרשור כאן למעלה מישהו כתב על מקום שמוכר ב70, אין לי כח לחפש..
אני אישית קניתי לפני שבוע וחצי באחת הישיבות ב70 [אז נשארו לו רק עוד 2 בודדים בטעם מאד ספציפי, כנראה גם הם נגמרו]

• הוסף לסימניות
עוד לא שמעתי על סיגרי חשמלית ח"פ שהיו בה אפילו חצי ממספר השאיפות שרשום עליה.
כמה שניות אתה עושה שאיפה וכמה הם מחשבים
‫🤔 פרצוף חושב הורדת תמונות אמוג'י: תמונה גדולה ב-HD, תמונת אנימציה וגרפיקה  וקטורית | EmojiAll‬‎

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה זמן, את הקוויט של 28000 שאיפות , ואני מודיע לכם שאין שם 28000 גם לו בחלומות.
הסיגריה הזאת מחזיקה אולי קצת יותר מהקוויט של 12000 .
חד משמעית לא שווה!

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה זמן, את הקוויט של 28000 שאיפות , ואני מודיע לכם שאין שם 28000 גם לו בחלומות.
הסיגריה הזאת מחזיקה אולי קצת יותר מהקוויט של 12000 .
חד משמעית לא שווה!
למה
זה החזיק לי הרבה יותר מה12000 וגם יש מסך משוכלל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה