סטודיו לגרפיקה
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
נאום ד'...וא"כ התשובה היא: דובק לא כשר.
נאום ד'...וא"כ התשובה היא: דובק לא כשר.
השאלה שלך נכונה לגמריהערה קטנה שאינה לגמרי מעניינו של האשכול:
האם יש מישהו שיצליח להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה בכלל צריך הכשר לסיגריות בפסח?
נניח ואכן יש שם חמץ (דבר שאינו סביר בעליל), אני לא אוכל אותו. אני בסה"כ נהנה ממנו, וכידוע חמץ שנפסל מאכילת כלב אינו אסור בהנאה,
כאחד שיודע לקרוא גמרא (גם בלי ניקוד) למיטב ידיעתי כתוב שחור ע"ג לבן שמי שעשה שק מלא חיטים שעשוי לישיבה מותר לשבת עליו בפסח. ז"א שגם כשאני נהנה ממנו כדרך הנאתו ג"כ אין איסור כל זמן שזה לא מיועד לאכילה (ורק לענין סבונים למיניהם היו שדנו כיון שסיכה כשתיה),
האם מישהו יגדיר לי את העישון כאכילה?? לא נשמע לי כ"כ הגיוני
לא לדבר בלי להביןהשאלה שלך נכונה לגמרי
באמת אין צורך בהכשר לסיגריות בפסח
מה שקרה זה שדובק עשו קמפיין שהם כשרים לפסח
ומשום מה התקבע בתודעה של האנשים שרק דובק כשרים לפסח
בזמן שהעובדה היא שכל סיגריה מותרת בפסח
בעבר כשהייתי מעשן פניתי לרב זריצקי שכידוע לקח ע"ע את ההכשר הנ"ל
ושאלתי אותו מה הדין בסיגריות אחרות
והתשובה הייתה מפורשת שהכל מותר
בסה"כ מגיע קרדיט להוגה הרעיון המבריק בחברת דובק-בלעדיו המותג היה נכחד מזמן
איזה טעם דוחה...
הערה קטנה שאינה לגמרי מעניינו של האשכול:
האם יש מישהו שיצליח להסביר לי פעם אחת ולתמיד למה בכלל צריך הכשר לסיגריות בפסח?
נניח ואכן יש שם חמץ (דבר שאינו סביר בעליל), אני לא אוכל אותו. אני בסה"כ נהנה ממנו, וכידוע חמץ שנפסל מאכילת כלב אינו אסור בהנאה,
כאחד שיודע לקרוא גמרא (גם בלי ניקוד) למיטב ידיעתי כתוב שחור ע"ג לבן שמי שעשה שק מלא חיטים שעשוי לישיבה מותר לשבת עליו בפסח. ז"א שגם כשאני נהנה ממנו כדרך הנאתו ג"כ אין איסור כל זמן שזה לא מיועד לאכילה (ורק לענין סבונים למיניהם היו שדנו כיון שסיכה כשתיה),
האם מישהו יגדיר לי את העישון כאכילה?? לא נשמע לי כ"כ הגיוני
עיינו פה ותווכחו בטעותכםהשאלה שלך נכונה לגמרי
באמת אין צורך בהכשר לסיגריות בפסח
מה שקרה זה שדובק עשו קמפיין שהם כשרים לפסח
ומשום מה התקבע בתודעה של האנשים שרק דובק כשרים לפסח
בזמן שהעובדה היא שכל סיגריה מותרת בפסח
בעבר כשהייתי מעשן פניתי לרב זריצקי שכידוע לקח ע"ע את ההכשר הנ"ל
ושאלתי אותו מה הדין בסיגריות אחרות
והתשובה הייתה מפורשת שהכל מותר
בסה"כ מגיע קרדיט להוגה הרעיון המבריק בחברת דובק-בלעדיו המותג היה נכחד מזמן
איזה טעם דוחה...
וואוהרב זריצקי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //