סידור בתים והום סטיילינג- מישהו מכיר??

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!!
רציתי להתיעץ איתכם, האם אתם מכירים נשים שעוסקות בסידור בתים והום סטיילינג?
האם יש לזה ביקוש? מה המחירים? אני שוקלת לפתוח עסק כזה ורציתי לדעת האם זה ריווחי והאם יש ביקוש לתחום, יש לציין שלא למדתי בשום מקום, אבל יש לי את זה בידיים, כל מקום שאני נכנסת אליו אני ישר חושבת איך אפשר לעצב אותו מחדש, יפה יותר ופרקטי יותר.
אשמח לשמוע ממי שמבין בתחום או שמכיר מישהי שעוסקת בזה...
תודה מראש לכל העונים!!:):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הישול;2440913:
שלום לכולם!!
רציתי להתיעץ איתכם, האם אתם מכירים נשים שעוסקות בסידור בתים והום סטיילינג?
האם יש לזה ביקוש? מה המחירים? אני שוקלת לפתוח עסק כזה ורציתי לדעת האם זה ריווחי והאם יש ביקוש לתחום, יש לציין שלא למדתי בשום מקום, אבל יש לי את זה בידיים, כל מקום שאני נכנסת אליו אני ישר חושבת איך אפשר לעצב אותו מחדש, יפה יותר ופרקטי יותר.
אשמח לשמוע ממי שמבין בתחום או שמכיר מישהי שעוסקת בזה...
תודה מראש לכל העונים!!:):)

לרוב עוסקים בזה בתוספת לעיצוב פנים ואדריכלות...
בציבור הכללי כן יש יותר ביקוש גם רק להום סטיילינג אצלינו פחות תקנו אותי עם אני טועה...
עדיין לדעתי גם אם יש לך את זה בידיים כדאי ללמוד בשביל להיות טובה לא מספיק רק כשרון עש קורסים של 12 מפגשים להום סטיילינג בשוק..
בכל אופן מה שתחליטי שיהיה לך בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה