סידור האייקונים בשורת התחל

• הוסף לסימניות
מקווה שיבינו אותי.
עד לפני זמן קצר, כשהייתי לוחץ נגיד על האייקון של 'כרום' במחשב, הוא היה נהיה מודגש. וכל פעם שעברתי לחלון אחר ידעתי שכדי לחזור אל 'כרום' אני לוחץ על אותו מיקום.
אבל לאחרונה, לפתע ברגע שאני לוחץ על 'כרום' נפתח אייקון חדש בשמאל לאחר כל שורת האייקונים המוצמדים לשורת ההתחלה.
אני לא אוהב את זה.
איך זה קרה? ואיך אפשר לבטל זאת?
הבאתי דוגמא. למטה, רואים את הסמל כרום מוצמד בימין, ושוב הוא מופיע בשמאל בגלל שכעת אני עובד עליו.
תודה מראש
1583155323508.png

• הוסף לסימניות
מקווה שתבינו אותי.
על שולחן העבודה יש לכם שתי אייקונים של כרום
אחד נקי ורגיל, ועל השני יש את סמל הפרופיל בקטן
הסיבה שזה פותח לכם אייקון חדש זה בגלל שזה עובר באופן אוטומט לפרופיל שלכם
שימו לב כעת בשורת המשימות שיש לכם את שני האייקונים בשתי הצורות
מה שאתם צריכים לעשות זה לחיצה ימנית על האייקון הרגיל הימני ולבטל הצמדה לשורת המשימות
וללכת לשולחן העבודה אל האייקון עם סמל הפרופיל ולהצמיד אותו לשורת המשימות כנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה. אבל זה עושה לי את אותו דבר גם כשאני פותח תיקיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה