כללי סידור וארגון קבצי גרפיקה

• הוסף לסימניות
אחרי חיפושים בכל רחבי פרוג (והרשת) אני פותח פה דיון בנושא של:
סידור וארגון של קבצי גרפיקה - ,Psd, Ai, eps, jpg, png, וכו'

ועכשיו לדיון:
איך אתם מסדרים את הקבצים?
בתיקיות לפי סוג. (אם כן איך אתם מוצאים למשל "כדור")
בתיקיות לפי שמות. (יש קובץ שיש בו כמה שייכויות)

האם אתם משתמש עם התוכנה להצגת קבצי אדובי בתמונות ממוזערות?

אם יש לכם עוד מידע בעניין אולי תוכלו לעזור
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
האם אתם משתמש עם התוכנה להצגת קבצי אדובי בתמונות ממוזערות?
אני משתמש בתוכנה PSD codec ומרוצה מאד.

• הוסף לסימניות
לפי נושאים, ברור. למה לסדר לפי פורמט?
אם יש דברים (מעטים ביותר) שמועילים בשני תחומים, כמו רקעי וינטאג' הם מופיעים גם כווינטאג' וגם כרקעים.

• הוסף לסימניות
בתקיות לפי נושאים:
תקיה של ויקטורי עם כל הנושאים,
ותקיה של תמונות עם כל הנושאים.

• הוסף לסימניות
אולי עוד מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
כל לקוח מקבל תיקייה. כל לקוח גדול יש לו תת תיקיות.
בעבר היה תיקיית תמונות. מסודרים לפי קטגוריות ותתי קטגוריות.
היום שיש שאטרסטוק, זה מיותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1447871:
כל לקוח מקבל תיקייה. כל לקוח גדול יש לו תת תיקיות.
בעבר היה תיקיית תמונות. מסודרים לפי קטגוריות ותתי קטגוריות.
היום שיש שאטרסטוק, זה מיותר.

כנ"ל.
יש לי פשוט תיקייה שנקראת שאטרסטוק ששם נמצא כל מה שאני מורידה,
בד"כ כשאני צריכה משהו אני מחפשת ישר באתר
אלא אם כן אני זוכרת שהורדתי משהו כזה באתר, ואז אני מדפדפת בקבצים עם הברידג', מאד נח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה