כללי סידור מוגה הניתן לעריכה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לערוך סידור תפילה ליום חול ושבת נוסח אשכנז/ספרד/עדות מזרח.
לאחר קצת נסיונות מתוכנות חינמיות אני מבין שכל הנושא של ההגהות מאוד לוקה בחסר,
קצת פחות מבחינת כתיב והרבה יותר מבחינת ניקוד,
רציתי לדעת האם יש למישהו או מכירים מישהו שניתן לרכוש אצלו סידור מלא שעבר הגהה מקצועית.
כמובן שאני לא מדבר על סידור מוכן כמו "בית תפילה" שניתן לקנות אותו כמות שהוא, אלא טקסט שניתן לעריכה.

תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
מועתק מפורום תג (הודעה של הניק דורון רונן).

הטקסים דלהלן המוצעים למכירה הינם ברמה גבוהה מאד
עברו הגהות אין ספור, ויצאו כבר בספרים כבר בכמה מהדורות
כוללים שווא נע, קמץ קטן, סימון מלעיל, מקף במקומות הנצרכים, פיסוק מדויק לפי המפרשים ולפי הטעמים, ועוד ועוד.
1. סדור נוסח ספרד וסדור נוסח עדות מזרח
2 תהלים - מוגה על פי כתר ארם צובא
3 פרק שירה עם טעמי מקרא
4 סדר טו בשבט
5 מגילת אסתר
6 הגדה של פסח
7 מחזורים נוסח עדות מזרח ואשכנז
8 אגרת הרמבן על פי כת"י פארמא
9 שיר השירים עם טעמים
המחירים מאד נוחים
אפשר לפנות למייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מה הבעיה, וכי המכירה של דורון רונן לא עדכנית??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2276825:

אין לו נוסח אשכנז וספרד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תא חזי;2276825:

ועדיין דרושה הגהה נוספת

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות טקסט לסידור מהמדוייקים בשוק אצלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה