כללי סידור פונטים באינדיזיין (טיפ מהניוזלטר פרוג)

• הוסף לסימניות
בניוזלטר האחרון של פרוג קיבלנו את הטיפ הבא:
http://www.newsletter.prog.co.il/newsletter31/#tip

משום מה כשעשיתי הכל הדבר גרם שרוב מוחלט של הפונטים של פונטביט נעלם לי מאינדייזן.

יש למישהו הסבר?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם המחשב שלך עובד על 64bit, הכתובת הנכונה לפונטים היא:
C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Fonts

• הוסף לסימניות
כמובן שזה מה שעשתי. אבל לא עבד.

למישהו מושג מדוע?

• הוסף לסימניות
ואם אתה שם בתיקייה של אינדי?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
לאחר סידור של המחשב השתנה סדר הפונטים
וכל פונט שנבחר נוסף למועדפים למעלה ולא נשאר במקומו לפי הסדר הכרונולוגי
וזה גורם שכל פעם שאני בוחרת פונט ורוצה להחליף צריך לגלול עד למטה בשביל להגיע שוב לרשימה העברית
מה היה הטיפ בניוזליטר ההוא?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה היה כתוב שמה אבל אפשר לבטל את המועדפים.
Ctrl+K לשונית Type להוריד את המספר ל0 Number of Recent fonts...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moshiko00;1982986:
אין לי מושג מה היה כתוב שמה אבל אפשר לבטל את המועדפים.
Ctrl+K לשונית Type להוריד את המספר ל0 Number of Recent fonts...

אין מילים.

ממש תודה
דבר כזה קטן.. שפשוט עצבן עד עכשיו
וזה ב"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה