סידור תאורה ברקע שחור

• הוסף לסימניות
בגלל שהיה פה כמה דיונים על רקע שחור החלטתי "לקפוץ על הגל" ולהתייעץ איתכם בנוגע לסידור תאורה ברקע שחור.
אני לא מצליחה לאטום את הרקע בצילום עצמו. אני מרחיקה את הילד די הרבה
התאורה האחורית לכיוון גב הילד לא חזקה ומקדימה יש שני פלאשים משני הצדדים.
מה שלא ניסיתי הרקע לא שחור. ואם הוא שחור אז זה פוגע לי באובייקט המצולם.
ושאלת כפירה: אם הרקע הוא שחור אך לא אטום זה פוגם במקצועיות התמונה?
אני מעלה תמונה לדוגמא אשמח לשמוע איך אתם מתמודדים עם הנושא
בעריכה של התמונה הזאת לא נגעתי כמעט בשחור. טיפה הכהתי ב leveles (משהו כמו 4 נק' בסרגל של השחורים)
האם זה נכון שרקע של בד מחזיר פחות אור ולכן קל יותר לאטום אותו? (שלי לא בד)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה והבעה מגניבה............. אהבתי.

• הוסף לסימניות
הפלאשים הראשונים הם מטריות או סופטבוקס?? פלאשים גדולים או קטנים? קרוב בעוצמה נמוכה או רחוק בעוצמה בינונית??

לי יש בד שקנתיתי בחנות בדים והוא ממש אוטם לי את התמונה .

• הוסף לסימניות
אני לא רואה שום בעיה בתמונה הזו . היא מקסימה. אם יש מה לשפר זה לתת תאורה אחורית או צידית גם על הכתף השמאלית של הילדה זה יתן נפח לתמונה.

תמיד בגד שחור יהיה יותר קשה להפרדה מהרקע השחור.

מה מרחק המוקד של תמונה זו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;916675:
הפלאשים הראשונים הם מטריות או סופטבוקס?? פלאשים גדולים או קטנים? קרוב בעוצמה נמוכה או רחוק בעוצמה בינונית??

לי יש בד שקנתיתי בחנות בדים והוא ממש אוטם לי את התמונה .
שים לב רואים בעיניים של הילדה
סופטבוקס בימין מטריה בשמאל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;916678:
שים לב רואים בעיניים של הילדה
סופטבוקס בימין מטריה בשמאל

דווקא היה נראה לי 2 סופטבוקס. הבעיה שאחד קטן בעין שלה ( דהיינו רחוק ) מה שיכול להיות שגורם את זליגת התאורה אחורה לרקע.

• הוסף לסימניות
אני כן אוהבת שהרקע השחור אטום לגמרי, אבל זה אף פעם לא ניתן להשגה בצילום בלבד (גם לא עם רקע בד). תמיד חייבים לערוך מקומית בפוטושופ. פשוט צריך להשתמש בכלי ה-burn (מברשת הכהייה) בהשפעה על shadows, במקום בלבלס שמכהה גם את האוביקט.

• הוסף לסימניות
רקע בד שחור שקניתי בחנות צילום ומיועד למטרה זו ממש לא שחור מלכתכילה ובטח שלא אטום.
רקע שחור שיהיה אטום צריך לקנות בחנות בדים.המומלץ ביותר זה קטיפה עבה.

• הוסף לסימניות
בתמונה הזאת : סופטבוקס מצד ימין ומטריה צד שמאל יותר רחוק.
שיניתי עכשיו לשני סופטבוקסים וקירבתי את השמאלי.
אני ינסה על רקע בד אולי זה יאטום יותר.
דבורי סגורה על הקטיפה? לא רואים את המרקם שלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;916691:
אני כן אוהבת שהרקע השחור אטום לגמרי, אבל זה אף פעם לא ניתן להשגה בצילום בלבד (גם לא עם רקע בד). תמיד חייבים לערוך מקומית בפוטושופ. פשוט צריך להשתמש בכלי ה-burn (מברשת הכהייה) בהשפעה על shadows, במקום בלבלס שמכהה גם את האוביקט.

כן, אבל אם האובייקט כהה זה לא מכהה גם אותו? הכוונה , אם זה לא אוטם את ההפרדה מהרקע שהשגתי בעזרת התאורה האחורית (בשחור על שחור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה