סיד על בגד

• הוסף לסימניות
האם יש דרך להוריד צבע סיד שנשפך על בגד?

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי עם אוקסיג'ן, וטינר,
אפשר להגיד ששתיהם יחד עזר אבל לא לגמרי.........

• הוסף לסימניות
לפי הכביסה?
עם מברשת טובה מתחת זרם מים קרים...

• הוסף לסימניות
טרמפנטין, יורד מצוין
(רק יש גם סיכוי שזה יהרוס את הבגד)

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם סנט מוריץ - מסיר שומנים ואנטי קאלק - לא ביחד, אחרי כל חומר שטפתי ושיפשפתי, כמובן שכדאי קודם לגרד כשזה יבש ורק אח"כ לנסות דברים יותר אגרסיבים
לי זה היה במכנסי שבת - וב"ה הם חזרו לשימוש...

• הוסף לסימניות
מכנסי שבת חדשות
השקעתי על דגם יקר כי השתמשתי בהם גם לאירוע.
בליל שבת הוא נתקל בפח סיד שעמד ליד הבית כנסת וכולו התלכלך..
זה הרבה סיד.. לא רק כמה נקודות..
עם מים ומברשת לא עזר. זה ניסיתי מיד במוצ"ש.
אולי טרמפנטין.
איך משתמשים עם זה?

• הוסף לסימניות
שופכים קצת בזהירות על הבגד ומשפשפים .
בזהירות !!!
בלי אחריות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1257840:
מכנסי שבת חדשות
השקעתי על דגם יקר כי השתמשתי בהם גם לאירוע.
בליל שבת הוא נתקל בפח סיד שעמד ליד הבית כנסת וכולו התלכלך..
זה הרבה סיד.. לא רק כמה נקודות..
עם מים ומברשת לא עזר. זה ניסיתי מיד במוצ"ש.
אולי טרמפנטין.
איך משתמשים עם זה?

אולי הבנים שלנו היו שם ביחד... קרה לי בדיוק אותו דבר.
הורדתי עם טרמפנטין
יורד בקלות, תיזהרי לא לנשום האדים לא בריאים
פשוט לשפוך טרמפנטין ולשפשף עם מברשת
אחרי הכביסה ראיתי שנותרו כתמים לבנים בהירים גדולים
חזתי שוב על הפעולה והמכנסיים כחדשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה