בריאות סיוטי לילה והפרעות שינה בהריון

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

מישהי חוותה תופעה כזו?
זה ההריון השלישי שלי ומעולם לא חוויתי דבר כזה,
אבל אני לא מצליחה לישון בלילות..חולמת חלומות זוועה (בעיקר השרדותיים).

קראתי קצת בגוגל ואני מבינה שיש תופעה כזו, אבל לא ממש הבנתי איך אני יכולה לעזור לעצמי :oops:

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
תשאלי רופאת נשים, בטח תדע לומר לך מה/למה ואיך לעזור לעצמך

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

מישהי חוותה תופעה כזו?
זה ההריון השלישי שלי ומעולם לא חוויתי דבר כזה,
אבל אני לא מצליחה לישון בלילות..חולמת חלומות זוועה (בעיקר השרדותיים).

קראתי קצת בגוגל ואני מבינה שיש תופעה כזו, אבל לא ממש הבנתי איך אני יכולה לעזור לעצמי :oops:

יש מה לעשות?
שלום יקרה,
הפניתי את שאלתך לד"ר ענת עבודי, וזו תשובתה:

זו תופעה שיכולה לקרות ויכולה להיות קשורה לכל מיני גורמים
(כמו חרדה בגלל המלחמה, משהו שהזכיר מאורע טראומתי בעבר, משהו שקרה בהיריון הקודם ועוד סיבות )
אם זה מאוד מפריע או חוזר על עצמו הרבה ממליצה לפנות למרפאה לעיבוד לידה, ולדבר על חוויות מלידות קודמות,
ולהבין במה מדובר.

ניתן לקבוע פגישה חינם במרפאה לעיבוד לידה במעיני הישועה
בפגישה תוכלי לדבר עם מיילדת שעברה הכשרה, וביחד להבין את שאלתך

לקביעת פגישה, ניתן להתקשר לזימון תורים במס' 03-577-1188

• הוסף לסימניות
יש כאלה שיש להן חלומות רק בזמן הריון;)
נראלי שכשיודעים שזה גם בגלל המצב אז פחות נבהלים מחלומות לא נעימים..
וכן חשוב לשמור על הנפש כי ידוע שמה ששומעים/רואים במשך היום אחכ מגיע בחלום

• הוסף לסימניות
חלומות רעים בלידה זה כל כך נורמאלי.
החלומות כל כך רעים עד שזה גורם לבהלה ולחרדה אמיתית.
חייב את הבעל המרגיע אחרי החלום- אין מנוס....

• הוסף לסימניות
גם לי זה היה בתקופה שלקחתי בונג'סטה...
חשבתי כבר נהיתי לא נורמאלית...
סיוטים הזויים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה