התייעצות סיוט ושמו תורים במכבי

• הוסף לסימניות
ככה זה בבני ברק
אם זה היה פשוט לקבוע תור ולהגיע זה לא היה יוקרתי, צריך להוריד את כל התורים מהאתר ואז אתה מרגיש איש חשוב ולקוח מועדף שדאגו לך לתור...
אני מזמן עזבתי את הקופה הזאת, (במיוחד שיש מן סחף כזה להיות שם, ככה בכללית הכל פנוי, וגם בבית מרקחת לא מחכים שעה שיגמרו למכור את כל מה שמרויחים עליו יותר כמו דברים בלי מרשם וכו')
מה שעולה מכאן שזה תלוי מאוד במיקום הגאוגרפי של המרפאה, בניהול ובצוות.

כי אצלנו למשל כללית הכי מפוצצת, (וזה גם תלוי בשכונות) זמינות של תורים לרופאי בקהילה בסדר אך לא משהו.
מאידך שאר הקופות עד לא מזמן היו זניחות ממש. תורים יש (כי אין די לקוחות)

אך היום עם התעצמות והתרחבות הציבור החרדי שנהר לכאן ב"ה, נ"ל שהשתנה ולטובה כי יש בכל שכונה את כל סוגי הקופות והתחרות עושה את שלה, וזה ניכר גם בפרסום בעיתונות המקומית אחד ליד השני כולם מבטיחים עולמות.

בנוסף, יש את אנשי קשרי קהילה שדואגים (כך זה נראה - בכללית שם אני מבוטח הוא מאווד עוזר וזמין מיידית למרות שלל עיסוקיו הנרחבים)

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני אנסה
אין זה לא הגיוני לחכות עם כאלה כאבים חודש וחצי כשהתור הכי קרוב שהצלחתי זה לעוד חודש וחצי

קשרי קהילה לא עזרו בכלום על אף שפניתי כבר ל 3 אנשים שונים..גם לא איומים לעבור קופה

כנראה שנשאר להתפלל ולהתלונן באתר
אצלנו בפיזיותרפיה כשזה דחוף הם נותנים אופציה של זמינות מצד המטופל שברגע והתפנה תור מיד אתה נכנס ומתחיל סדרה של טיפולים.

זה לא רופא משפחה שזמין יום יום כמעט כל היום, אין מה לעשות יש המוון מטופלים וצוות ככה"נ יותר מצומצם ולכן לוקח זמן. נראלי כך זה בכל הקופות, ושוב תלוי מאוד באיזור עד כמה הוא מלא מבוטחים ממילא הזמינות בהתאם.

תנסי עם מנהל מחוז.

• הוסף לסימניות
גם אצלינו אם מבקשים תור לרופא משפחה בשעות בוקר מאוחרות (ולא ב8) יכולים לשאול מה הסיבה.
למדתי לא לענות. אני אומרת שלא נעים לי לפרט ואני אדבר כבר עם הרופא. זה אישי. וזה עובד, לא חייבים לתת פרטים למזכירה.
אני גם קיבלתי החזר ממכבי על נסיעה לבי"ח למרות שלא רצו לתת לי ושלחו 2 מכתבי סירוב (גם על עירעור) כי איימתי שאעבור קופה.
המזכירה הלכה להתייעץ עם המנהלת ובסוף נתנו לי החזר (כ2000 שקל) בתנאי שאשאר בקופה :)

• הוסף לסימניות
צריך שיהיה חוק ברור שיחייב את קופות החולים להעמיד רופא על כל מספר פציינטים,
זה לא נורמלי שהמשפחות מתרחבות השכונה מכפילה את עצמה ואילו מספר ושעות הרופאים נשארו אותו דבר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
א. באמת זוועה, ואל תענו לי מתאם קשרי קהילה וכו' כי זה אמור להיות בייסיק.
ב. לפחות ברופאים הבסיסיים אא"ג/נשים/עיניים וכו' אמור להיות זמינות הרבה הרבה יותר גדולה.
ג. בין היתר בגלל זה עזבתי את מכבי למאוחדת ו... התאכזבתי קשות (חוץ ממה שאחרי 30 שנה בקופ"ח לעבור זה כמעט כמו מעבר דירה, לפחות בחוויה שלי)

• הוסף לסימניות
אין על לאומית (מניסיון בבני ברק - יהודה הלוי , ובאשדוד ג׳ )

• הוסף לסימניות
גם אצלינו אם מבקשים תור לרופא משפחה בשעות בוקר מאוחרות (ולא ב8) יכולים לשאול מה הסיבה.
למדתי לא לענות. אני אומרת שלא נעים לי לפרט ואני אדבר כבר עם הרופא. זה אישי. וזה עובד, לא חייבים לתת פרטים למזכירה.
אני גם קיבלתי החזר ממכבי על נסיעה לבי"ח למרות שלא רצו לתת לי ושלחו 2 מכתבי סירוב (גם על עירעור) כי איימתי שאעבור קופה.
המזכירה הלכה להתייעץ עם המנהלת ובסוף נתנו לי החזר (כ2000 שקל) בתנאי שאשאר בקופה :)
לפחות עבד עליהם האיום
לי אמרו תעברי! ממש לא עניין אותם....יש להם מספיק לקוחות שנאלצים להישאר

• הוסף לסימניות
לפחות עבד עליהם האיום
לי אמרו תעברי! ממש לא עניין אותם....יש להם מספיק לקוחות שנאלצים להישאר
הייתי נגיד בשבוע אחד לפני 27 והיה חג והלכתי לבית חולים וצריכים לשלם רק משבוע 27 (למרות שיש להתפנות כבר מ22 נראה לי) ולפני זה צריך להתקשר למוקד מכבי לקבל הפניה. לא התקשרתי בחג. אז הם אמרו היית לפני השבוע שאנחנו נותנים. אז אמרתי להם אתם אומרים שאתם קופה שמתאימה לחרדים? אני אפרסם שלא! כי אני אישה חרדית ולא אתקשר בשביל הפניה בחג, וגם אמרתי שאני אעזוב את הקופה. אז המזכירה הלכה להתייעץ (אחרי מכתב מפורט שסורב + ערעור שסורב. היא התקשרה בעצם להודיע שסורבתי) וכשחזרה אמרה לי יש סיכוי שתישארי? כי אם כן נחזיר את הכסף וכך היה.

• הוסף לסימניות
גם לכם קורה שאתם מחכים לתור במשך שבועות ואף חודשים?
האם גם בכללית לוקח כחצי שנה להשיג תור לרנטגן\ אורתופד\פזיותרפיה או ששם רץ יותר?
אשמח להמלצה האם כדאי לעבור

אני במכבי בבני ברק- האמת לא מכירה את זה,
לא מחכה אף פעם כל כך הרבה זמן, אפילו תור לבדיקת שמיעה- היה לנו תוך שבוע
רנטגן - זה צילום מיידי בדרך כלל, לא?

• הוסף לסימניות
יש למישהו שמות של מתאמי קשרי קהילה במכבי אלעד?
אני חייבת תור דחוף ולא מצליחה להשיג

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה