סיוט לילי (לא לבעלי לב חלש)

• הוסף לסימניות
החתונה הסתיימה במזל טוב
ויצאנו לצילומי לילה עם החתן והכלה

כששומר השמורה שמע על כוונתינו להכנס לשם בלילה עיניו התעגלו והוא נמלט לבקתה שלו כשהוא ממלמל משהו לא ברור

נכנסנו, עשינו כמה תמונות חביבות כשמידי פעם כשהפלאשים מבזיקים היה נדמה לי שאני שומע רחש עמום מאחרי השיחים העבותים שבצד השני, לא רציתי להלחיץ את הזוג, מה גם שלא האמנתי לשמועות על חיות מסתוריות המסתובבות במקום הזה בלילה..

ואז העוזר שלי הדליק סיגריה.. ותוך שניות זה קרה..

הרחש התגבר, לרגע השתתק..
ואז בצד השני בדיוק - שמענו את קול רמיסת הענפים, העץ הוסט הצידה כמו עלה נידף וראש ענק חושף שיניים הזדקר באפילת הלילה, זועם על חדירתינו לטריטורית הרפאים שלו..
את הצרחה של הזוג אני לא אשכח לעולם..

קבצים מצורפים

• M_S_2614.jpg
    KB 291.1 · צפיות: 65
  • הוסף לסימניות
החתן והכלה התפקסלו מרוב פחד...

• הוסף לסימניות
מה זה? זה אמיתי? מה קרה ליד שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1258230:
מה זה? זה אמיתי?

ברור, הוא חי כבר 5389 שנים...

במודיעין, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1258235:
ברור, הוא חי כבר 5389 שנים...

במודיעין, לא?

תתעדכני! הוא חי מעל מליון שנה

:D

• הוסף לסימניות
:D
משעמם לך בחופש,יש לך זמן לכתיבה יוצרת

• הוסף לסימניות
הרגל שלו
מסכן:(
נשארה רק עם הפלטינה
מעניין מה הסיבה לתאונה, אולי מדור המבול,
חבל שהוא לא יכול דבר אז הוא היה מספר לנו ת'אמת:D

• הוסף לסימניות
באיזו שמורה זה?
גם אני רוצה להכנס לשם עם מצלמה בלילה..:eek:

• הוסף לסימניות
אוף...
עד שקראתי הכל בחרדה אמיתית והספקתי לחשוב שהמשוגע הזה במקום לברוח- מצלם...
עדין הלב שלי דופק...
אני ב"א רציני...

אולי תפרגן לילדים שלך (ולנו) צילומים בזמן המשעמם הזה???

• הוסף לסימניות
כמדומה שזה מפארק ענבה במודיעין שם יש פסל כזה גדול ותו לא.

• הוסף לסימניות
מאיירדיג.

• הוסף לסימניות
חה!
אהבתי!
נכנסתי חזק לסיפור..חבל שזה לא היה אמיתי...
תחשוב לעשות כזה דבר באמת לזוג זה חוויה טובה אחרי חתונה!

• הוסף לסימניות
הרסת אותי!

• הוסף לסימניות
חח
הזיקוקים עשו לך הזיות..:p

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1258226:
החתונה הסתיימה במזל טוב
ויצאנו לצילומי לילה עם החתן והכלה

כששומר השמורה שמע על כוונתינו להכנס לשם בלילה עיניו התעגלו והוא נמלט לבקתה שלו כשהוא ממלמל משהו לא ברור

נכנסנו, עשינו כמה תמונות חביבות כשמידי פעם כשהפלאשים מבזיקים היה נדמה לי שאני שומע רחש עמום מאחרי השיחים העבותים שבצד השני, לא רציתי להלחיץ את הזוג, מה גם שלא האמנתי לשמועות על חיות מסתוריות המסתובבות במקום הזה בלילה..

ואז העוזר שלי הדליק סיגריה.. ותוך שניות זה קרה..

הרחש התגבר, לרגע השתתק..
ואז בצד השני בדיוק - שמענו את קול רמיסת הענפים, העץ הוסט הצידה כמו עלה נידף וראש ענק חושף שיניים הזדקר באפילת הלילה, זועם על חדירתינו לטריטורית הרפאים שלו..
את הצרחה של הזוג אני לא אשכח לעולם..
וואי, איזה נס שהרגל שלו היתה שבורה...
אחרת היתה פה טרגדיה נוראית...
עוד כשרון חבוי שמתגלה במעבה השמורה הנעלמת... סופר ספרי מתח...
יפהה!
[חבל שאי אפשר לראות את ההבעה...]

• הוסף לסימניות
עם זה התעוררת בחמש בבוקר ? פגרת החתונות הזאת לא עושה טוב לצלמים :)
לא שבמהלך העונה לא חולמים על סולם מתנדנד כשבידיים בחירת ליבך, או גרוע מזה על העמדת משפחה של 16 נפשות ברקע חמש מטר ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה