סיום הש"ס-דרשו

• הוסף לסימניות
אם יש כאן מישהו שהזמין כרטיס למעמד סיום הש"ס של דרשו ביד אליהו, ואינו יכול/ מתכוון ללכת.

אשמח אם יצור איתי קשר באישי.

תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשכול ישן, אך רלוונטי.
אולי בכל זאת אתם מכירים מישהו שיש לו כרטיס ולא הולך?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;826171:
מקפיצה אשכול ישן, אך רלוונטי.
אולי בכל זאת אתם מכירים מישהו שיש לו כרטיס ולא הולך?
תודה מראש!

עדין רלוונטי

• הוסף לסימניות
אין כמעט סיכוי לכזה דבר יש מחסור עצום בכרטיסים, ואפילו אני שאני נבחן דרשו לא קיבלתי כרטיס עקב המחסור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;827567:
אין כמעט סיכוי לכזה דבר יש מחסור עצום בכרטיסים, ואפילו אני שאני נבחן דרשו לא קיבלתי כרטיס עקב המחסור.

גם בעלי נבחן,
ולכן אני מחפשת אולי משיהו הזמין וקבל ובסוף לא יכול להגיע!

• הוסף לסימניות
מה נהיה בסוף?
הקפצה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוגניק;831695:
מה נהיה בסוף?
הקפצה...

בסוף בעלי השיג כרטיס,
והכל בא על מקומו בשלום.

תודה על ההתעניינות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה