כללי סיום פרוייקט הכנסת ס"ת, ובקשת עזרתכם בתמחור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;682668:
מאיפה פתאום כולכם מכירים את היוסקוביצ'ים למען השם?!...
(לא שאכפת לי שתעשו לי חלק מהעבודה :), אבל סקרנתם אותי...)

אם הם לא יצליחו אני ינסה ללחוץ עוד קצת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;682716:
הרגע סיימתי סקייפ צפוף עם יוסקוביץ'. מבסוט עד הגג.
לחצתי אותו שיפנק ולא יפחת לכל הפחות מעל ומעבר ליכולתו, סך 48 זלוטס כפול 36 חודש למשך שנה + ספל הישועות מלא ביין ההתחלות המפאר ומרומם את שולחן החג. כמו"כ עמדתי על כך שיצרף כרטיס טיסה (מח' מטען) לדרום סודן + עצירת ביניים לחצי פנסיון בהולדיי-אין אדיס אבבה.
הבטיח לשקול ברצינות.

צפה להפתעות.
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;682716:
הרגע סיימתי סקייפ צפוף עם יוסקוביץ'. מבסוט עד הגג.
לחצתי אותו שיפנק ולא יפחת לכל הפחות מעל ומעבר ליכולתו, סך 48 זלוטס כפול 36 חודש למשך שנה + ספל הישועות מלא ביין ההתחלות המפאר ומרומם את שולחן החג. כמו"כ עמדתי על כך שיצרף כרטיס טיסה (מח' מטען) לדרום סודן + עצירת ביניים לחצי פנסיון בהולדיי-אין אדיס אבבה.
הבטיח לשקול ברצינות.

צפה להפתעות.

:):):):)
דרך טובה להתחיל את היום:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;682531:
הייתי משנה את סתתתם יפה מאוד מאוד לגבי המחיר מצטער אני עוד סטודנט לא נורא יום יבוא
שה" יעזור שתקבל כמה שיותר
אמן.
בכפל כפליים אצל כולם.

נכתב ע"י הרשל'ה;682759:
קמצן. זה חופשי זה??
אני אומר אותו דבר, רק ביורו.
חחח...

תודה רבה על כל התגובות.
כיף לראות כזה פרגון, אין עליכם...

• הוסף לסימניות
עדכון מיוסקוביץ':
הפדרל ריזרב מסרב להדפיס את כמות הדולרים הנחוצה. פנה לקרן המטבע, כריסטין לה-גארד הבטיחה לחזור אליו אחר הצהריים. המזכירה אמרה שמקסימום ישלמו ביינים יפנים, והיא תחזיר אח"כ בלירות טורקיות שתפרוט אצל צ'אווס. ניסתה אצל דייטש בצ'יינג' אבל יש להם שבע ברכות והוא סגר מוקדם, והעובד שלו לא יודע איפה המפתחות של הבלאטה. בקיצור, שמור על אופטימיות.

• הוסף לסימניות
איך לא מתמחרים פרוייקט כזה מראש?!
ואם יסתבר שאתה חשבת על 5000 בעוד הלקוח התכוון לגג 2000?

לא הוגן מבחינת שני הצדדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;683054:
עדכון מיוסקוביץ':
הפדרל ריזרב מסרב להדפיס את כמות הדולרים הנחוצה. פנה לקרן המטבע, כריסטין לה-גארד הבטיחה לחזור אליו אחר הצהריים. המזכירה אמרה שמקסימום ישלמו ביינים יפנים, והיא תחזיר אח"כ בלירות טורקיות שתפרוט אצל צ'אווס. ניסתה אצל דייטש בצ'יינג' אבל יש להם שבע ברכות והוא סגר מוקדם, והעובד שלו לא יודע איפה המפתחות של הבלאטה. בקיצור, שמור על אופטימיות.

אתה נמנה על מעריצי קישון, אני רואה. יפה, נקודה לזכותך.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד ומושקעת!!!
יישר כוחך... איש (לא כ"כ) תם!!!

• הוסף לסימניות
תגידו, הרשל'ה זה ההוא מהבדיחות????....
icon12.gif

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
אפשר גם להעזר במחירון של פרוג :)

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג תשע2[1].doc
    KB 227 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נהנתי לראות את התוצאות. עבודה יפה ומושקעת.
הייתי מתמחרת הכל לסכום של לא פחות מ3000 ולתת ללקוח לדוגמא את הכרטיס בהנחה כלשהיא לתת לו הרגשה טובה. (תלוי כמובן כמה את מתמחרת סופית)
עבודה מושקעת ויפה!!!
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
:)כל הכבוד :)

עבודה מדהימה, מושקעת ומרשימה
כשאני אפתח סטודיו לעיצוב/משרד פרסום, אתה תהי' המעצב/הקופרייטר שלי

בעלה של בת7

• הוסף לסימניות
ראיתי באשדוד בכותרות ממש ממש מיוחד גאוה לאשדודים

• הוסף לסימניות
עבודה מצוינת תמשיך כך תגיע רחוק
לגבי התמחור לדעתי עשית טעות שלא סיכמתם לפני
זה יוצר המון בעיות ואכזבות
הערכה שלי 3000 - 4000

• הוסף לסימניות
שלום לך אדון chay היקר!
אתה כנראה חדש כאן בפרוג, ועוד לא למדת שלא אוהבים שמקפיצים הודעות ישנות.
אז לפני שאתה מגיב להודעה תסתכל מה התאריך שלה, ואם זה בכלל אקטואלי להגיב ולהקפיץ את ההודעה.

נראה לי שפותח האשכול כבר גמר לבזבז את הכסף על העבודה הזו...

• הוסף לסימניות
סוף סוף מישהו מדבר פה ברור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה