- הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש תם;682668:מאיפה פתאום כולכם מכירים את היוסקוביצ'ים למען השם?!...
(לא שאכפת לי שתעשו לי חלק מהעבודה, אבל סקרנתם אותי...)
אם הם לא יצליחו אני ינסה ללחוץ עוד קצת...
נכתב ע"י איש תם;682668:מאיפה פתאום כולכם מכירים את היוסקוביצ'ים למען השם?!...
(לא שאכפת לי שתעשו לי חלק מהעבודה, אבל סקרנתם אותי...)
נכתב ע"י הרשל'ה;682716:הרגע סיימתי סקייפ צפוף עם יוסקוביץ'. מבסוט עד הגג.
לחצתי אותו שיפנק ולא יפחת לכל הפחות מעל ומעבר ליכולתו, סך 48 זלוטס כפול 36 חודש למשך שנה + ספל הישועות מלא ביין ההתחלות המפאר ומרומם את שולחן החג. כמו"כ עמדתי על כך שיצרף כרטיס טיסה (מח' מטען) לדרום סודן + עצירת ביניים לחצי פנסיון בהולדיי-אין אדיס אבבה.
הבטיח לשקול ברצינות.
צפה להפתעות.
נכתב ע"י הרשל'ה;682716:הרגע סיימתי סקייפ צפוף עם יוסקוביץ'. מבסוט עד הגג.
לחצתי אותו שיפנק ולא יפחת לכל הפחות מעל ומעבר ליכולתו, סך 48 זלוטס כפול 36 חודש למשך שנה + ספל הישועות מלא ביין ההתחלות המפאר ומרומם את שולחן החג. כמו"כ עמדתי על כך שיצרף כרטיס טיסה (מח' מטען) לדרום סודן + עצירת ביניים לחצי פנסיון בהולדיי-אין אדיס אבבה.
הבטיח לשקול ברצינות.
צפה להפתעות.
נכתב ע"י באג;682611:אחלה עבודה יפה
5000 ש"ח (הרגשתי חופשי)
אמן.נכתב ע"י פישי;682531:הייתי משנה את סתתתם יפה מאוד מאוד לגבי המחיר מצטער אני עוד סטודנט לא נורא יום יבוא
שה" יעזור שתקבל כמה שיותר
חחח...נכתב ע"י הרשל'ה;682759:קמצן. זה חופשי זה??
אני אומר אותו דבר, רק ביורו.
נכתב ע"י הרשל'ה;683054:עדכון מיוסקוביץ':
הפדרל ריזרב מסרב להדפיס את כמות הדולרים הנחוצה. פנה לקרן המטבע, כריסטין לה-גארד הבטיחה לחזור אליו אחר הצהריים. המזכירה אמרה שמקסימום ישלמו ביינים יפנים, והיא תחזיר אח"כ בלירות טורקיות שתפרוט אצל צ'אווס. ניסתה אצל דייטש בצ'יינג' אבל יש להם שבע ברכות והוא סגר מוקדם, והעובד שלו לא יודע איפה המפתחות של הבלאטה. בקיצור, שמור על אופטימיות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים