סיומת דומיין

• הוסף לסימניות
אני צריכה לרכוש דומיין לאתר
למאבחנת דידקטית ומנחת הורים
איזו סיומת מומלצת?
com, net, co.il פנויים

• הוסף לסימניות
net ממש לא קשור, זה סיומת של חברות אינטרנט

com ו co.il שניהם מתאימות לעסקים מסחריים

com זה לאתר אמריקאי או בינ"ל
ו co.il יותר מתאים לאתר ישראלי

• הוסף לסימניות
אם את צריכה גם לרכוש אחסון אז אפשר לקבל דומיין בחינם בהרבה מחברות האחסון אתרים.
אני יכול לעזור לך לבחור חברת אחסון שתתאים לצרכים הספציפיים של האתר שלך (ולתקציב :)), עזרתי פה כבר לכמה וכמה מהפורום.
ניתן לפנות אליי בהודעה פרטית או בצור קשר שבאתר שלי.

• הוסף לסימניות
BIZ כן קשור לעסקים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חצי;1980717:
BIZ כן קשור לעסקים?
כן אבל הרבה פחות מוכר ונפוץ מcom ו co.il ולכן לא כל כך מומלץ.
(אלא אם כן יש לך דומיין ספציפי שיש אותו רק בסיומת הזאת).
יש גם כן סיומות חדשות כמו guru music ועוד כל מיני מגניבים שאפשר להשתמש בהם, אבל שוב זה לא מומלץ כי זה לא מספיק מוכר.

• הוסף לסימניות
הכל הולך, זה שאלה של סמנטיקה.

ואני דווקא חולק על ידידי 3 פינות. הסיומות הפחות מוכרות, יכולות להיות פתרון מעולה למקרים ששמות המתחם הרלוונטיות כבר תפוסות. העובדה שהם לא מספיק מוכרות, הופך אותם ליותר זכירות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה