סיומת AMR

• הוסף לסימניות
איך ניתן לשמוע את זה?

באיו תוכנה? או שצריך להחליף את זה למשהו אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי חתן;1651603:
מה זה אומר?

סליחה על הבורות

פשוט להוריד את זה ולהתקין.
מערכת ההפעלה לא יודעת לקרוא את כל סוגי קבצי האודיו/וידאו
החבילה הזאת "מיידעת" את מערכת ההפעלה על קיומם של הקבצים האילו ונותנת לה את הכלים להתמודד איתם.

• הוסף לסימניות
לחצתי על הדאונלד שם ולא קרה כלום.
בכל מקרהא ני לא אוהבת להוריד כל מיני דברים כאלו... זה כדאי להוריד את כל החבילה הזאתי בשביל פעם אחת שאני צריכה לשמוע משהו...?

אולי אפשר לשלוח למישהו במייל והוא יחליף לי את זה?

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי חתן;1651635:
לחצתי על הדאונלד שם ולא קרה כלום.
בכל מקרהא ני לא אוהבת להוריד כל מיני דברים כאלו... זה כדאי להוריד את כל החבילה הזאתי בשביל פעם אחת שאני צריכה לשמוע משהו...?

אולי אפשר לשלוח למישהו במייל והוא יחליף לי את זה?

תודה

אין בעיה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה.
בנתיים שלומי הנ"ל הספיק לשלוח לי את זה...
אבל טוב לדעת

• הוסף לסימניות
אם אני זוכר טוב גם VLC תומך ברוב קודקים

• הוסף לסימניות
VLC תומכת בפורמט הזה

• הוסף לסימניות
במחשב בבית יש לי באמת VLC, אבל בעבודה אני לא רוצה להתקין סתם דברים...

• הוסף לסימניות
זה עניין של פורמטים.
VLC מתקינה איתה תמיכה בפורמטים רבים שלא נתמכים עם התוכנות המובנות במחשב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי חתן;1652047:
במחשב בבית יש לי באמת VLC, אבל בעבודה אני לא רוצה להתקין סתם דברים...

vlc זה לא איזה תוכנה סתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה