סיומת MOV

• הוסף לסימניות
קניתי מצלמה בחו"ל, קבצי הוידאו שהיא מפיקה הם בסיומת MOV
האם יש למישהו תוכנת המרה לAVI
זה דחוף לי מאד.
תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
בשביל מה להמיר הם לא עולים לך בתוכנה? תפרטי.

• הוסף לסימניות
any video convert
היא חינמית אין לי אותה כרגע אבל אם את לא מנוטבת תלחצי על שם התוכנה מקש ימני -חפש בגוגל ומיד תקבלי קישורים להורדה.
היא ממירה כמעט את כל סוגי הסיומות.

• הוסף לסימניות
אני צריכה להמיר לצורך הקטנת משקל הקבצים לשליחה במייל למשל.

אני כן מנותבת, כך שאם יש למישהו תוכנה שתוכל להמיר לי את הקבצים ויוכל לשלוח לי אותה במייל אודה לו מאד.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה מצויינת וקלה מאוד!!!!
היא כבידה (תוכנה+קליפ הוראות), אוכל לשלוח לך את זה רק במייל.

• הוסף לסימניות
אם תמירי לאבי זה לא ישלח לך במייל..
את צריכה להמיר לאיכות אינטרנט.
פרוקודר עושה את זה מעולה..
או אנקודר..

• הוסף לסימניות
יעל, חשבתי שכל תוכנת המרה מביאה אופציות של איכות סגירה לסוג הקובץ החדש, האם אני טועה?
בכל מקרה אם זה לא כך, אין לי אכן ענין סתם להמיר לAVI/

האם בתוכנה any video converter
יש אפשרות להפוך לAVI באיכות נמוכה?

רמה פלוס- כננ"ל, האם בתוכנה שאת מציעה יש רמות איכות לבחירה לפני ההמרה?
תודה לכולכם על העזרה.

• הוסף לסימניות
זה אמור להקרא איכות אינטרנט /modem
בד"כ סוג הקובץ הוא wmv באיכות של 512 - יצור לך קובץ בשביל לשלוח במייל באיכות נמוכה
בהמרה לflv תוכלי לשמור יותר על איכות הקובץ לעומת משקל נמוך

• הוסף לסימניות
כן, בתוכנה שאני מציעה אפשר להגדיר שם רמות וסיומות,
תוכנה בהחלט קלה ונוחה!!!
מישהו פה כבר שם קישור לתוכנה זו.
בבקשה. הגירסה החדשה של format factory 2.60 להורדה כאן.

• הוסף לסימניות
רק דרך אנקודר (של אדובי)
מגיעה בחבילה של עריכת הוידאו מCS4.

חברה - תתקדמו!
מCS4 ממירים (כמעט) רק דרך האנקודר,
העבודה קצרה וקלה,
והאיכות - - - מצוינת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה