סיומת TIFF לקובץ רואו

• הוסף לסימניות
היתה לי בעיה בכרטיס זכרון
ב"ה שוחזר
אבל קבצי רואו מופיעים לי בסיומת TIFF
אני צריכה אותם בסיומת (‪.CR2‬)

איך משנים?

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם אפשר לשנות ביחד להכל.

אני חושבת שאת יכולה להגדיר שקבצי TIFF יפתחו ע"י התוכנה רואו שלך זה אמור לפתוח ללא בעיות.
אם זה לא עובד תשני סיומת ידני.

• הוסף לסימניות
אפשר להמיר הכל ברגע אחד דרך הבריג'.
בכל מקרה, אם תזרקו את קובץ הטיף לפוטושופ, הוא כנראה יקרא אותו נכון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1936236:
אני לא יודעת אם אפשר לשנות ביחד להכל.

אני חושבת שאת יכולה להגדיר שקבצי TIFF יפתחו ע"י התוכנה רואו שלך זה אמור לפתוח ללא בעיות.
אם זה לא עובד תשני סיומת ידני.
אני חושבת שזה אפשרי זה קרה לי לפני איזה שנתיים ואני לא זוכרת מה עשיתי אז
לא יודעת גם איך להגדיר שיפתח בתוכנת רואו
נכתב ע"י אשרינו;1936247:
אפשר להמיר הכל ברגע אחד דרך הבריג'.
בכל מקרה, אם תזרקו את קובץ הטיף לפוטושופ, הוא כנראה יקרא אותו נכון.
וואלה רעיון באמת נפתח.

אני רגילה לפתוח רואו רק בDPP

טוב אז תודה זה לא הרבה חומר אז אין לי בעיה דרך הפוטושופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1936252:
א
לא יודעת גם איך להגדיר שיפתח בתוכנת רואו

אם בכל אופן חשוב לך.

לחצן ימני על הקובץ>פתח באמצעות>בחירת תוכנית ברירת מחדל

• הוסף לסימניות
אני שמחה ששוחזר לך............

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם.
משנים את הסיומת מTIFF לCR2 וזה מסתדר!

אני חושבת שעברתי ידנית על כל הקבצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה