סיומת xmp

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליחה לנגן אותו?
אני זוכרת שפעמים כן נפתחו לי.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
xmp קובץ מטה דטה שנלווה לוידאו במקרה שהכנסת את הוידאו לפרמייר.
א"א לנגן אותו.
לעיתים הxmp יהיה מוטמע בתוך קובץ הוידאו עצמו.
במקרה שלך ייתכן והיה שם וידאו שנמחק ונשאר רק הxmp.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;1172222:
xmp קובץ מטה דטה שנלווה לוידאו במקרה שהכנסת את הוידאו לפרמייר.
א"א לנגן אותו.
לעיתים הxmp יהיה מוטמע בתוך קובץ הוידאו עצמו.
במקרה שלך ייתכן והיה שם וידאו שנמחק ונשאר רק הxmp.

לא נראה לי כי אחרי שניקו לי המחשב וכו כל מיני תיקיות שבתוכם קליפים חלקם עובדים וחלקם קורה התופעה הנל

• הוסף לסימניות
את מצליחה לנגן קבצים בסיומת xmp?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה השתנה פעם הם התנגנו מצוין אולי הסיומת השתנתה להם בלי שאני עשיתי משהו....

• הוסף לסימניות
הסירי ספקות מליבך- xmp הוא קובץ מידע נלווה לוידאו וא"א לנגן אותו.
אולי את מתבלבלת עם MXF

• הוסף לסימניות
טוב אני לא מתבלבלת
קבציםשהיו לי mpg השתנו לxmp
מה עושים?

• הוסף לסימניות
קובץ xmp נוצר בתיקייה של הוידאו כשמכניסים את הוידאו לפרמייר או לאפטר.

• הוסף לסימניות
אז למה זה לא לכל הקבצים שהכנסתי לפרימיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה