סיוע אקספרס באליאקספרס

• הוסף לסימניות
צדיקים,תעזרו.
בצעתי חמש הזמנות לפני כמעט חודשיים.לא זוכרת אפי' מה.
שתי חב' קיבלתי אין עליהן מס' הזמנה.
איך אני אמורה לדעת מהו המוצר ומה מספרו?
אני רוצה לבדוק את מצב המשלוחים ואולי לפתוח סכסוך בטרם יפוג הזמן.
אשמח אם תנחו אותי

תיוושעו באקספרס

• הוסף לסימניות
בהזמנה של כל פריט אמור להיות רשום לך מ' הזמנה

• הוסף לסימניות
את לא צריכה, למעשה, את מספר ההזמנה - תסתכלי בעמוד ההזמנות שלך (my orders) ותחפשי את המוצרים שקיבלת.

• הוסף לסימניות
יש להכנס
http://trade.aliexpress.com/order_list.htm

מעל כל מוצר כתוב: Order NO
ולידו מספר. יש ללחוץ על המספר, נכנסים לדף ההזמנה ושם רואים את כל פרטי ההזמנה, כולל מספר מעקב של הדואר

• הוסף לסימניות
תפתחי סכסוך! אני חושב שזה הכי בטוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חויד;1304061:
בהזמנה של כל פריט אמור להיות רשום לך מ' הזמנה

זהו שאני לא רואה שום מס' תואם לאישור שקיבלתי במייל לאחר שהתשלום התקבל.
אנסה לעשות מה שכתבתם פה,תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
כשאת נכנסת לדף ההזמנה, מספר המשלוח מופיע כאן:

קבצים מצורפים

• untitled.JPG
    KB 73.7 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה