מידע שימושי סיוע באמזון

• הוסף לסימניות
אני מעולם לא השתמשתי באפשרות של רכישת מוצרים דרך הרשת.
אבל עכשיו אני מעוניינת לקנות דרך אתר אמזון מוצר מסויים במבצע של black friday, ואני קצת חוששת.
אשמח לעזרת המנוסים:
האם הם אכן שולחים לישראל?
ומה עם מיסים בארץ?
הם כותבים לי שהמוצר הזה נשלח בחינם. האם זה בכל אפשרות של משלוח שהם נותנים לי לבחור בעת ההזמנה (מהיר, מועדף וכו׳)?
והאם הם בכלל אמינים בקשר לתשלום ושליחת המוצר?

נ.ב. על מוצר מסויים הם כתבו לי שאין להם אפשרות לשלוח ליעד המבוקש, מה זה אומר? אני יכולה ללמוד מכך שאם הם לא כותבים לי על המוצר הנוסף את ההערה הזו, אז הוא כן יגיע?

• הוסף לסימניות
יצא לי לקנות באמזון הרבה, אך אף פעם לא לארץ... רק למשלוח בארה"ב
אבל:
א. אמזון שולחים לישראל
ב. כמו כל דבר, אם זה מעל סכום מסויים זה יכול להיתפס במכס. כדאי לך לציין את זה כ Gift ואז לא אמור להופיע מחיר על החבילה (למרות שאולי במכס יש להם שיטות לבדוק מה זה גם אם לא צויין מחיר
ג. אם הם כותבים שהמוצר נשלח בחינם הוא אכן כזה. יש מוצרים שהמשלוח בחינם הוא רק מעל סכום מסויים ויש כאלה שהוא רק למנויי אמזון פריים. זה אמור להיות כתוב.
ד. אמזון זה אתר מאד מאד אמין. זה יותר אמין מאיביי מהבחינה הזו שבאיביי אם אני מוכר לך מוצר - אני שולח לך אותו, ושם אם את קונה ממני מוצר - מדובר במוצר שכבר נכנס למחסנים של אמזון והם שולחים אותו.

• הוסף לסימניות
לפני הקניה מומלץ לעבור באחד מאתרי הקשבק ולקבל אחוזי החזר מסויימים (יש רשימה בחתימה שלי)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
א. האם כל סוגי המשלוחים (מהירים וכו׳.) הם בחינם, אם מחיר המוצר עולה מהסכום שנשלח בחינם?
ב. ומה עם המוצר שכתוב עליו שאינם יכולים לשלוח לכתובת הרצויה?
ג. גם בנושאי הקשבק אני בור ועם הארץ, אשמח להסבר קצר.
ֿ
ושוב, תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
א. לא. משלוחים מהירים בד"כ יותר יקרים. בארה"ב יש תוכנית פריים שבמסגרתה יש מוצרים שנשלחים משלוח מהיר בחינם, לא נראה לי שהיא בתוקף לישראל.
ב. אם זה מוצר שממש חשוב לך לקנות דוקא שם - יש פתרונות כמו זה:
https://www.dealtas.com. יש עוד חברות כאלה שנותנות לך כתובת בארה"ב ואז הם שולחים לך לארץ. בתשלום כמובן.
ג. הסבר: את נכנסת לאחד האתרים, נרשמת אליו. ומעכשיו כל פעם שאת עושה קניות באמזון - את לא נכנסת לאמזון דרך גוגל אלא דרך האתר הזה, נכנסת ומחפשת בתיבת החיפוש את אמזון/איביי/אליקספרס וכו' ולוחצת על הקישור שם שפותח לך את החנות בדף חדש. שם את מזמינה את המוצר שלך, וכעבור מס' שעות/ימים מתווסף לך אחוז ההחזר המסויים לחשבון באתר הקשבק. כאשר מצטבר סכום של כ-25 $ בד"כ - אפשר לקבל את הכסף בצ'ק או בפייפל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע פ;2319727:
תודה רבה!
א. האם כל סוגי המשלוחים (מהירים וכו׳.) הם בחינם, אם מחיר המוצר עולה מהסכום שנשלח בחינם?
ב. ומה עם המוצר שכתוב עליו שאינם יכולים לשלוח לכתובת הרצויה?
ג. גם בנושאי הקשבק אני בור ועם הארץ, אשמח להסבר קצר.
ֿ
ושוב, תודה רבה רבה!

בס"ד בדעתי לכתוב על כך "טיפ יומי"
אבל בקצרה- יש חברות שנותנות לך כתובת מחסן בחו"ל, את מכניסה את הכתובת הזו באמזון- כך השמוצר שקנית נשלח לשם, והחברה מקבלת אותו ושולחת אותו עד לפתח הבית בישראל.
חפשו מסטופ או USA2 בגוגל

• הוסף לסימניות
לגבי האתר https://www.dealtas.com/index/rates

אם תוכל להסביר את התקנון שם, סעיפים 1,7:

שונות וחריגים:
1. אחסנה – אנחנו שמחים להעניק 14 יום אחסון ללא תשלום עבור כל חבילה שנמצאת שבמחסן. החל מהיום ה-15 יגבו דמי אחסון בסך של $4 לשבוע או חלק ממנו עבור כל חבילה. - אני אמורה להגיד להם מתי לשלוח את החבילה?

7. המכס עוצר אחוז קטן מאוד של חבילות באופן אקראי לבדיקה פיזית. עלות שחרור חבילה שנבחרה לבדיקה פיזית היא כ-200 ש"ח. הגבייה תתבצע ע״י חברת השילוח שתעביר את העמלה ישירות לרשויות המיסים בארץ. - מלחיץ הסעיף הזה, האם גם אם קניתי בסכום של מתחת ל 75$ יש לשלם את העמלה הזאת?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
7. המכס עוצר אחוז קטן מאוד של חבילות באופן אקראי לבדיקה פיזית. עלות שחרור חבילה שנבחרה לבדיקה פיזית היא כ-200 ש"ח. הגבייה תתבצע ע״י חברת השילוח שתעביר את העמלה ישירות לרשויות המיסים בארץ. - מלחיץ הסעיף הזה, האם גם אם קניתי בסכום של מתחת ל 75$ יש לשלם את העמלה הזאת?
כן.
אלא אם כן את באה למכס לאסוף בעצמך ואז זה בערך 100

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול אני רוצה להזמין באמזון בלונדון תחפושת שיגיע עד יום שני איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי לגבי הזמנה באמזון לפורים

• הוסף לסימניות
קשה להאמין שזה יגיע, כי אפילו בקניה עם כתובת בלונדון, המשלוח הכי מהיר זה ליום ראשון

• הוסף לסימניות
איפה יותר רצוי לקנות מוצר
באמזון או אייבי
מה ההבדל ביניהם, יתרונות וחסרונות
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה