דרוש מידע סיוע בשכר דירה. לפי ההלכה ולכתחילה, קיים?

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו שעוזר בסיוע בשכר דירה, עדיף חינם למטרות חסד אבל אפילו בתשלום יהיה טוב. אבל אני מחפש אחד שעוזר באמת לפי ההלכה לכתחילה בלי שקרים קומבינות גניבות. אלא עם מגיע לנו נקבל ואם לא מגיע לנו לפי החוק לא נקבל והרבה דרכים למקום.

• הוסף לסימניות
אני מחפש מישהו שעוזר בסיוע בשכר דירה, עדיף חינם למטרות חסד אבל אפילו בתשלום יהיה טוב. אבל אני מחפש אחד שעוזר באמת לפי ההלכה לכתחילה בלי שקרים קומבינות גניבות. אלא עם מגיע לנו נקבל ואם לא מגיע לנו לפי החוק לא נקבל והרבה דרכים למקום.
לא צריך שום עסקן וכדומה
פשוט תגישו בקשה

• הוסף לסימניות
לא צריך שום עסקן וכדומה
פשוט תגישו בקשה
כ"כ מסובך ופרטים שהתבלבלתי מול כל זה
תפקידם של כל המאכרים למיניהם הוא לקמבן תלושים ונתונים לא נכונים.
אם אתם רוצים חלק ובלי זיופים, אין צורך בשום מאכר, פשוט תגישו לבד.

זה לא מסובך בכלל, אם אתם מסתבכים תשאלו כאן - אנסה לעזור לכם.

• הוסף לסימניות
תפקידם של כל המאכרים למיניהם הוא לקמבן תלושים ונתונים לא נכונים.
אם אתם רוצים חלק ובלי זיופים, אין צורך בשום מאכר, פשוט תגישו לבד.

זה לא מסובך בכלל, אם אתם מסתבכים תשאלו כאן - אנסה לעזור לכם.
עשיתם את זה כבר? איך מתחילים, מה עושים?

• הוסף לסימניות
1: תעודות זהות בעל ואישה.
יש.
2: תעודת נישואין.
יש.
3: אישור ניהול חשבון \שיק. (פשוט בשביל לדעת שהחשבון הוא שלכם)
מוציאים באתר ברגע, דוחות\ אישור ניהול חשבון.
4: חוזה שכירות בתוקף, עם תאריך וחתימת שני בני הזוג, ות.ז. של המשכיר.
יש. אם אין צירפתי ותמלאו לבד.
5: אישור מביטוח לאומי על מעמד לא עובד.
6: שש תלושי משכורת אחרונים.
יש.
7: אישור העסקה מהמעביד.
יש. או שתבקשו.
8: מכתב בקשה.
(קשה לנו לגמור את החודש ואנחנו צריכים עזרה, אברהם ושרה)
9: דמי טיפול.
(30 שח?)

קבצים מצורפים

• חוזה שכירות.pdf
    KB 71 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
שלום, אשמח לעזרה.
מה צריך להיות התנאים של התלושי שכר?
אם עובדת משרה מלאה. מה גובה השכר שצריך להיות בשביל לקבל?
וכן אם התחלתי את העבודה עכשיו, ויש לי רק 2 תלושים גבוהים. האחרים הם נמוכים ולא משרה מלאה.
האם יש צורך בזיוף?
אשמח לעזרת המבינים בענין.

• הוסף לסימניות
פה יש לך את גובה ההכנסות המקסימלי (כולל של בני הזוג) לפי מס' נפשות בבית
וצריך שתהיה 100% משרה לפחות לאחד מבני הזוג (מה שנקרא ממצים את כושר ההשתכרות)

כעיקרון לפני כמה שנים היה צריך שהתנאים הללו יהיו חצי שנה , אבל יתכן אם תראי להם כמה תלושים הם יסכימו תבדקי מול החברה שנותנת את השירות בעיר שלך

לגבי זיוף, פחות ממליצה לך במיוחד לאור ההתקדמות בהצלבות מול ביטוח לאומי בתקופה האחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה