- הוסף לסימניות
למה?הפריפריה היא פתרון כשמדובר על קניית דירה ולא על שכירות,
סתם מעניין אותי, זה לא פעם ראשונה שאני שומעת על זה
למה לקנות דירה בפריפריה זה מקובל וללכת לגור שם בשכירות שהיא פחות מחצי לפעמים זה לא?!
למה?הפריפריה היא פתרון כשמדובר על קניית דירה ולא על שכירות,
וששכר המינימום עלה......
זה עוד יותר שערוריה, שכר המינימום עלה והם מתעלמים גם מזה.נראה לי שהשכירות עלתה הרבה יותר ממה ששכר המינימום עלה
וששכר המינימום עלה......
שכר המינימום עלה
שכר המינימום עלה
לגור בפירפריה זו הקרבה, לגור בשכירות גם.למה?
סתם מעניין אותי, זה לא פעם ראשונה שאני שומעת על זה
למה לקנות דירה בפריפריה זה מקובל וללכת לגור שם בשכירות שהיא פחות מחצי לפעמים זה לא?!
החל מה-01.04.2023 שכר המינימום עלה ל-30.61פספסתי משהו? מתי עלה? לכמה?
אני מסכימה עם הנאמר ברמה הרגשית.לגור בפירפריה זו הקרבה, לגור בשכירות גם.
צודקת מאד!לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי המחשבה שהמדינה צריכה לממן את ארח החיים שלך... חשוב לך לגור ליד ההורים - תממן את זה. המדינה לא באה לעזור למפונקים! המדינה באה לעזור לאנשים מעוטי יכולת שעובדים במשרה מלאה ולמרות זאת קשה להם לממן שכירות אפילו בפריפריה!! ותתפלאו לשמוע שיש אנשים כאלה! הכסף הזה שהמדינה נותנת לא מגיע מהאויר... אין לה כסף לחלק חופשי לכל מי שיש לו קשיים בזוגיות..
ברור שמותראחרי הכל מותר לאנשים לגור היכן שנח להם
במציאות של היום, לא יעזור חסכון חודשי של 2,000 ש"ח לקניית דירה.מה שיכול להיות שבפריפריה יהיה להם קל יותר לחסוך כסף עבור הדירה.
ידעת שכשנותנים לאדם שירד מנכסיו צדקה, נותנים לו כפי שהיה רגיל?ברור שמותר
אבל יש הבדל בין "מותר" לבין "שיממנו לי את זה בבקשה"
לאדם שירד מנכסיו. לא לאדם שרוצה נכסים שמעולם לא היו לו.ידעת שכשנותנים לאדם שירד מנכסיו צדקה, נותנים לו כפי שהיה רגיל?
זה לא אני אמרתי אלא תורתינו הברה והמתוקנת.
בפועל המדינה ב"ה מחלקת צדקה. ואת מחלקת סיסמאות.מי שרוצה לקבל צדקה שיפנה לקופת העיר.. זה לא מתפקידה של המדינה לחלק צדקה..
שלא תעזור רק שלא תפריע כאילו שמי שקונה דירה ב2 מליון לא הולך 60 אחוז למדינה.לא מצליחה להבין את ההגיון שעומד מאחורי המחשבה שהמדינה צריכה לממן את ארח החיים שלך... חשוב לך לגור ליד ההורים - תממן את זה. המדינה לא באה לעזור למפונקים! המדינה באה לעזור לאנשים מעוטי יכולת שעובדים במשרה מלאה ולמרות זאת קשה להם לממן שכירות אפילו בפריפריה!! ותתפלאו לשמוע שיש אנשים כאלה! הכסף הזה שהמדינה נותנת לא מגיע מהאויר... אין לה כסף לחלק חופשי לכל מי שיש לו קשיים בזוגיות..
לפעמים קורה שאדם עובד במשרה חלקית אבל מקבל יותר מאשר במשרה מלאה ובשכר מינימוםלמה אתם חושבים שלא צריך תנאי ראשון של מיצוי כושר השתכרות?
מי שמעדיף לעבוד במשרה חלקית, מעדיף את הנוחות , בבקשה
מי שעובד קשה וארוך, זכאי להטבה זו.
דווקא לי נשמע הוגן...
לא, המדינה רוצה שהוא יעבוד יותר קשה, ירוויח יותר וישלם את כל השכר דירה שלו בעצמו.לפעמים קורה שאדם עובד במשרה חלקית אבל מקבל יותר מאשר במשרה מלאה ובשכר מינימום
מה רוצים ממנו שיעבוד יותר קשה בלי העלאת שכר?
כי גם לגור בפריפריה וגם לזרוק כסף למים?למה לקנות דירה בפריפריה זה מקובל וללכת לגור שם בשכירות שהיא פחות מחצי לפעמים זה לא?!
אבל לא תמיד זה עובד כך למשל יש הרבה מורים שיש להם אחוז משרה מסיים ומאוד היו רוצים להגדיל אבל לא נותנים להם יותר אז אמנם יכולים לחפש משרה מלאה במקום אחר אבל לא תמיד זה יעלה את המשכורתלא, המדינה רוצה שהוא יעבוד יותר קשה, ירוויח יותר וישלם את כל השכר דירה שלו בעצמו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים