עזרה סיוע בשכר דירה

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש עו"ד או אנשים מיוחדים שמטפלים בסיוע בשכר דירה תמורת תשלום של 1000-1500 ש"ח
אשמח מאוד לפרטים למי שיודע או באישי פה או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה רבה והמשך יום מוצלח!!!

• הוסף לסימניות
הבנתי שיש עו"ד או אנשים מיוחדים שמטפלים בסיוע בשכר דירה תמורת תשלום של 1000-1500 ש"ח
אשמח מאוד לפרטים למי שיודע או באישי פה או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה רבה והמשך יום מוצלח!!!
גמני אשמח...

עברתי עכשיו חוויה כזו, כולל סיוע. פרטים באישי.

• הוסף לסימניות
ממש ממש לא.
הוצאת לעז מיותרת !!!
בדקנו את זה.
הסברנו להם שאין לנו את כל התנאים (100 אחוז משרה) הם אמרו שזה בסדר והם מסדרים את זה.
שלחנו מישהו שידבר איתם ברחל ביתך הקטנה, והם אמרו את זה בפה מלא.
ושוב, אני לא מדברת על כל החברות וכל האנשים. ברור לי שיש אנשים מהוגנים.
רק ממליצה לשים לב ולבדוק את העניין עם מי שפניתם אליו.
חבל לגנוב רק 1000 ש"ח בחודש. אם מותר לגנוב, יותר ריווחי כבר לשדוד בנק.

• הוסף לסימניות
1 ברור שכל המאכערים בנושא פשוט לוקחים גרפיקאית שמתאימה את כל המסמכים לקריקטיונים שצריך,
2 זה שאלה ידועה בין הפוסקים אם מותר לעקוץ ;);) כסף מהמדינה (מבחינה הלכתית אין לכסף הזה בעלים, והכסף לא בדיוק מתחלק ביושר, ולכאו' אין פה דינא דמלכותא במדינה) ויש הרבה רבנים שאומרים שמעיקר הדין מותר אבל אפשר להיגרר גם לגניבות אחרות (קופות חולים, סל הריון וכדו' שזה כבר חברות שיש להם בעלים)
3 אותה שאלה היא גם בדמי לידה וכדו' (אני ספסיפית שאלתי והרב אמר לי אני לא רוצה להיות השאבעס גוי שלך, אבל כולם עושים את זה וכו'....ומי שרוצה - אין איסור ברור.....)
4 המאכערים בדר"כ לוקחים 2000 - 2600 ש"ח לא ראיתי אף פעם מישהו ב 1000 - 1500

• הוסף לסימניות
וכמה קיבלת?
כזוג או + ילדים?

• הוסף לסימניות
תסבירו לי בבקשה מי נותן סיוע בשכר דירה?
ומה הקריטריונים?

• הוסף לסימניות
הסיפור הוא פשוט מאוד למי שבקריטריונים וחבל על עמלת המאכער בלע''ז,ניגשים לחב' מגער .לדרים בב''ב זה מול רימונים באהרונוביץ,ומביאים תלושים וכו' כמפורט שם.וכמובן זה למי שאין דירה או שהדירה לא מוכנה ועדיין בבניה.

• הוסף לסימניות
אגב בנוגע ל100 האחוז. הם דורשים 100 אחוז מהמשרה ז''א אם למעסיק שלך יש רק תקן של 5 שעות שירשום לך '' עובד 100% משרה כמקובל בחברתינו."' זה עובד ככה ישר ואין חומר לליברמן וכו'

• הוסף לסימניות
ומה המינימום ומקסימום שכר שצריך/אפשר להרוויח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה