- הוסף לסימניות
ביקשה לי חברה טובה לכתוב בשבילה. האם מישהו יודע היכן אפשר לבקש סיוע כספי לקראת החגים.
להיכן יכולים לפנות אנשים בקשיים כלכליים נוראים...
בציבור שלנו?
כאחת שמכירה לצערי כמה וכמה משפחות שנקלעו לקשיים כלכליים והצער בבית והחוסר אונים הוא קשה מנשוא. ועכשיו לקראת החגים הקושי הוא שבעתיים..
בד"כ אלה משפחות ברוכות ילדים או משפחות שנקלעו לצערינו למקרה רפואי הדורש כספים.נישואי ילדים ועוד סיבות כאלו ואחרות שהמשותף ביניהם הוא חוסר אונים וקושי עצום לכלכל את ילדיהם.
ולצערי ישנם מקרים שלפת לחם אין!!!!!
אני בטוחה שאנשים יגידו שזה מוגזם אז אני מכירה ממש מקרים שזועקים לשמים.
ולפעמים אני לא מאמינה..איך יתכן שבשנת 2017 עדיין ישנם משפחות שילדיהם רעבים??
ומדובר על משפחות ששני ההורים עובדים בדרך כלל ומגדלים בתים של תורה לתפארת.
וחשבתי לכתוב על זה מעוד מבט שאם ישנם אנשים החפצים לתרום למיעוטי יכולת ונזקקים אמיתיים לצערי תמיד ישנם כאלה שלא חייבים אבל אם נותנים אז למה לא לקחת? ומה שיוצא שאלה הצריכים באמת בקושי מקבלים.
האשכול לרשותכם יהודים יקרים.
אין לי עצה.
אולי יהא אי מי שיוכל להרים את הכפפה
להיכן יכולים לפנות אנשים בקשיים כלכליים נוראים...
בציבור שלנו?
כאחת שמכירה לצערי כמה וכמה משפחות שנקלעו לקשיים כלכליים והצער בבית והחוסר אונים הוא קשה מנשוא. ועכשיו לקראת החגים הקושי הוא שבעתיים..
בד"כ אלה משפחות ברוכות ילדים או משפחות שנקלעו לצערינו למקרה רפואי הדורש כספים.נישואי ילדים ועוד סיבות כאלו ואחרות שהמשותף ביניהם הוא חוסר אונים וקושי עצום לכלכל את ילדיהם.
ולצערי ישנם מקרים שלפת לחם אין!!!!!
אני בטוחה שאנשים יגידו שזה מוגזם אז אני מכירה ממש מקרים שזועקים לשמים.
ולפעמים אני לא מאמינה..איך יתכן שבשנת 2017 עדיין ישנם משפחות שילדיהם רעבים??
ומדובר על משפחות ששני ההורים עובדים בדרך כלל ומגדלים בתים של תורה לתפארת.
וחשבתי לכתוב על זה מעוד מבט שאם ישנם אנשים החפצים לתרום למיעוטי יכולת ונזקקים אמיתיים לצערי תמיד ישנם כאלה שלא חייבים אבל אם נותנים אז למה לא לקחת? ומה שיוצא שאלה הצריכים באמת בקושי מקבלים.
האשכול לרשותכם יהודים יקרים.
אין לי עצה.
אולי יהא אי מי שיוכל להרים את הכפפה
הנושאים החמים