סיור בקארדו

• הוסף לסימניות
לינק לסיור

התמונה היא חלק מהפנורמה הגדולה... והיא רק עבור תצוגה מקדימה לסיור

קבצים מצורפים

• Kardo copy.jpg
    KB 472.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
סוף סוף סיור ממקום שאני מכיר..
:)..
מעולה, כרגיל...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אבל אם לומר את האמת, ציפיתי לכיסוי מצולם של שטח נרחב יותר. אולי פעם הבאה.(ותקרא לי לפני זה, פליז...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;436494:
יפה מאוד.
אבל אם לומר את האמת, ציפיתי לכיסוי מצולם של שטח נרחב יותר. אולי פעם הבאה.(ותקרא לי לפני זה, פליז...)

אני לא בטוח שניתן להציג יותר מ360*180

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;436501:
אני לא בטוח שניתן להציג יותר מ360*180
כנראה שלא הובנתי נכון, התכוונתי לשטח כיסוי של מטרים שמצולמים בפועל. בסיור הזה הקירות מאוד צמודים כך שזה יוצר תחושה של צפיפות, לעומת זאת אם הצילום נעשה במרווחים גדולים יותר בין הרוחות (מערב- מזרח, צפון-דרום), יש יותר שטח מצולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;436513:
כנראה שלא הובנתי נכון, התכוונתי לשטח כיסוי של מטרים שמצולמים בפועל. בסיור הזה הקירות מאוד צמודים כך שזה יוצר תחושה של צפיפות, לעומת זאת אם הצילום נעשה במרווחים גדולים יותר בין הרוחות (מערב- מזרח, צפון-דרום), יש יותר שטח מצולם.

אהההההה
הבנתי...

יכול להיות שאילו הייתי מתמקם במרכז הרחבה
זה היה נראה פחות צפוף....

תודה

• הוסף לסימניות
טיפה משעמם...אבל אולי זה רק בגלל שהייתי שם לא מעט פעמים...

למה א"א לעשות עוד 'זום-אין'?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה