דרוש מידע סיור לפני החתונה באוגוסט ב"ב

• הוסף לסימניות
היי
אני מתחתנת אי"ה בד' אלול ה15 לאוגוסט בעיר ב"ב....
אני מאוד חוששת מהחום הכבד והידוע של ב"ב
ולהגיע לאולם כמו קנבס מרוח ולא מסודר.

האם משהי עברה את זה ?
יודעת ויש לה עצה מה לעשות?

אשמח לתגובה ולעזרה.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש ממה לחשוש, חם פה כמו הרבה מקומות אחרים בארצינו הקדושה..
בסה"כ תהיי ברכב ממוזג ומשם לאולם ממוזג,
מה שכן שווה לך למצוא מקום להתרארגנות בב"ב , יש דירות גמ"ח (מפנקות) כמדומני

• הוסף לסימניות
היי
אני מתחתנת אי"ה בד' אלול ה15 לאוגוסט בעיר ב"ב....
אני מאוד חוששת מהחום הכבד והידוע של ב"ב
ולהגיע לאולם כמו קנבס מרוח ולא מסודר.

האם משהי עברה את זה ?
יודעת ויש לה עצה מה לעשות?

אשמח לתגובה ולעזרה.
תודה!!!
שיהיה לך הרבה מזל תשתדלי להתאפר באפור מיוחד שלאנמרח מחום וכו.......

• הוסף לסימניות
גם אני התחתנתי באוגוסט, באחד מהימים שאומרים עליהם שכבר 10 שנים לא היה כזה חם (ומאז כבר עברו מס' שנים...). אז נסעתי מעיר מגורי עם רכב ממוזג עד לאולם, הרכב עצר בכניסה ומשם הליכה של רבע דקה עד לאולם. מה שכן יש לי דודה מאפרת שהגיעה עם כל הציוד לאולם כדי לסדר לי (או לאמא שלי או לאחותי) את האיפור שנמרח במהלך האירוע החם...

• הוסף לסימניות
גם אני התחתנתי באוגוסט בנתניה, וכמעט לא הרגשתי את החום.
אם המאפרת מקצועית ויודעת להתאים איפור עמיד, שיושב טוב בכל מצב, זה אמור להיות בסדר.
כמובן שעדיף שתהיה איתך מישהי שהיא מאפרת, מצוידת. לכל צרה שלא תבוא. אני לא הזדקקתי.
חשוב מאד גם השיער - אני עשיתי תסרוקת עם פוני שכל רגע התפרק לי. חשוב מאד שהמסרקת תסדר לך את התסרוקת בצורה שלא תזוז מ"מ!
ולהיות כמה שיותר בתוך רכב/אולם ממוזג.

המון מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני התחתנתי בכסלו, ביום לא חם במיוחד, ובכ"ז אחרי ריקודים ראשונים לא היה זכר לאיפור.
(ואחר כך התברר ששכחו להדליק את המזגנים :( )
למזלי היתה באולם מאפרת מצוידת (שאיפרה את הגיסות שלי), והיא אפרה אותי מחדש.

• הוסף לסימניות
יש דירות גמ"ח נראה לי אחת מהם ברחוב מלצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה