צריך להיות הוגנים
מורידים מחירים למשך חודש:
בדיוק,חשבתי הצעקה עזרה משהו.........
וזה צעקה של כמה....חשבתי הצעקה עזרה משהו.........
זה מחיר של 8 שעות (עכ"פ ברכב הקטן)בינתיים זה רק להשכרה יומית, עד שיהיה להם סולם לרדת מהעץ שהם עלו עליו בעליית מחירים.
כנראה שהם מרגישים את זה בכיס, אני כבר חודשיים עברתי לשכור ממיי קאר וכמעט ולא לוקח מסיטי, בעבר הייתי לוקח לפחות פעמיים בשבוע.
אני כבר מנסה לעשות מנוי כמעט 3 חודשים ולא מצליחאני עברתי למיי קאר , ונהנה.
לא נוגע בסיטי קאר מאז ההעלאה .
בס"ד סיטיקאר מורידים מחירים למשך חודש:
אין כבר את החישוב של נסיעה לפי ק"מ אלא מחיר אחיד ברכב קטן 1 ש"ח בלבד, והחל מ99 ש"ח לרכב,
צריך להיות הוגנים וכמו שידענו לצעוק שהעלו מחירים, הגיע הזמן לפרגן שמורידים מחירים
מורידים מחירים? בסה"כ מבצע לחודש. עוד חודש הכל חוזר, (אם לא יפתיעו אחרת).למה התקפלו?
אולי את/ה עושה פרסומת סמויה.
לאחרונה הם נעלמים יותר ויותראגב, עושה רושם שהם מחזיקים את הניסאן מיקרה רק כדי לפרסם מחירים מפוצצים...
כנראה החישוב שלהם, שאם הרכב כבר אצלך, תשתמש בו גם לנסיעות שהיית הולך ברגל לולא הרכב.אני רוצה לתת להם עיצה:
בן אדם שלוקח רכב ל8 שעות , בחודש הקרוב יהיה שווה לו להשאיר את הרכב אצלו ליום שלם
אפילו שבחצי יום הוא כלל לא יזיז את הרכב.
מי שמפסיד מזה זה סיטי קאר בעצמם , וגם הלקוחות האחרים שיכלו להנות מהשירות.
תעשו מבצע שהוא לא יגרום לאנשים להשאיר את הרכב אצלם
אלא לשחרר אותו כמה שיותר מהר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים