חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ליל סיטי קאר 1
לא לוקחים סיטי קאר עד שירגיעו שם...
יושב לו בן אדם ואומר לעצמו, אם אני מרוויח כל חודש חצי מיליון למה שאני לא ארוויח מליון?
ואנחנו סופגים את המחשבות הרעות הללו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
רואה שכבר מ 120 ק"מ יורד המחיר ל 1.1
נוסעת פעם בשבוע מב"ב לירושלים ועכשיו יוכל לקחת אפילו רק שעתיים ולקבל 1.1 ש"ח לק"מ במקום 1.5
זה יוצא דווקא חיסכון משמעותי בשבילי למרות התוספת של הכמה שקלים לשעה עדיין יהיה פער של הוזלה של כ 45 ש"ח
על כמה קמ''ש צריך לנסוע כדי להגיע ל500 ק''מ בפחות מ7 שעות???
אולי שווה לנסוע לאילת רק בשביל זה....

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
נוסעת פעם בשבוע מב"ב לירושלים ועכשיו יוכל לקחת אפילו רק שעתיים ולקבל 1.1 ש"ח לק"מ במקום 1.5
זה יוצא דווקא חיסכון משמעותי בשבילי למרות התוספת של הכמה שקלים לשעה עדיין יהיה פער של הוזלה של כ 45 ש"ח
שמחים בשמחתך - פתח אשכול נפרד!
כאן זה אשכול למי שמפסיד!

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
הודעה ראשונה בפורום?!
כזו בשורה טובה - בהחלט מצדיקה להשמיש את הניק!

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
אבל גם מחירי הרכבים עולים דרמטית, תוספת עונה עולה דרמטית הכל יקר יותר ובאחוזים גבוהים

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
ואגב 120 ק"מ בין בני ברק לירושלים זה ממש על הקשקש תלוי מאיזו שכונה מרמות למעלה למשל או רמת שלמה זה נראה לי פחות בכמה קילומטרים בודדים ואז אכלת אותה.....

• הוסף לסימניות
לי זה דווקא שווה השינוי
דווקא מביתי שבירושלים לבני ברק הלו'ש זה פחות מ-120 ק'מ

• הוסף לסימניות
בלי לסנגר עליהם, רק כאחת שעובדת בחברה בענף מקביל וגם העלינו מחירים, כי אין ברירה!! ( וכל אלה שמדברים על המליונים שהבעלים גורפים אין לכם שמץ של מושג כמה בעלי חברות נחנקים כל חודש כדי להחזיק את הראש מעל המים )
התגובות פה מאד ילדותיות וממבט צר ומנותק
הכל הכל עלה
המחירים של הביטוחים עלו מאד
ברור שכחברה שצריכה להיות רווחית ולשלם משכורות להרבה עובדים צריכה להיות גם עם יד על הדופק ולעלות שאין ברירה

• הוסף לסימניות
בלי לסנגר עליהם, רק כאחת שעובדת בחברה בענף מקביל וגם העלינו מחירים, כי אין ברירה!! ( וכל אלה שמדברים על המליונים שהבעלים גורפים אין לכם שמץ של מושג כמה בעלי חברות נחנקים כל חודש כדי להחזיק את הרטש מעל המים )
התגובות פה מאד ילדותיות וממבט צר ומנותק
הכל הכל עלה
המחירים של הביטוחים עלו מאד
ברור שכחברה שצריכה להיות רווחית ולשלם משכורות להרבה עובדים צריכה להיות גם עם יד על הדופק ולעלות שאין ברירה
יש עליה מתונה ויש הקפצה חזירית שנראת כמו צפצוף ארוך ומחריש אוזניים על הלקוחות.
תוך התעלמות מוחלטת מהצורך הפשוט והכל כך שימושי לסידור קטנטן ליד הבית, אז גם לנו יש צפצפה והיא גדולה אפילו יותר משלהם
ואנחנו הולכים לצפצףףףףףףףףףףף!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ואגב 120 ק"מ בין בני ברק לירושלים זה ממש על הקשקש תלוי מאיזו שכונה מרמות למעלה למשל או רמת שלמה זה נראה לי פחות בכמה קילומטרים בודדים ואז אכלת אותה.....
לדעתי הניק הנ"ל לא ראוי בכלל לתגובה,
מי שמציע לקחת רכב ליסוע מב"ב לירושלים וחזרה והכל רק בשעתיים,
אפילו לא טרח לעדן את השקר.
פשוט אולי שישנה את שם הניק ל'אני נציג החברה'..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה