חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
לכו תבדקו במילון מה זה מונופול
מונופול זה לא
אתה מוזמן לפתוח חברה מתחרה ולעזור לעמ"י מכל הלב

אני נגד העלאת מחירים, מאוד נגד, אבל אנא הצמדו לעובדות
זה לא מאבק בהעלאה כי זה לא הוגן מיצידם להעלות, ומצבם הכלכלי לא מעניין אותי.
פשוט זה הופך את זה ללא משתלם. נקודה.

זה לא מאבק בהעלאה כי זה לא הוגן מיצידם להעלות, ומצבם הכלכלי לא מעניין אותי.
פשוט זה הופך את זה ללא משתלם. נקודה.
אם יותר זול להחזיק רכב לבד אז ברור שהמוצר שלהם לא רלוונטי
אבל כנראה שזה לא באמת יותר זול, אחרת היו כולם קונים רכבים ומשלמים לבד ביטוחים טיפולים ודלק
מעניין לראות אם החברה המתחרה תעלה גם

אם יותר זול להחזיק רכב לבד אז ברור שהמוצר שלהם לא רלוונטי
אבל כנראה שזה לא באמת יותר זול, אחרת היו כולם קונים רכבים ומשלמים לבד ביטוחים טיפולים ודלק
מעניין לראות אם החברה המתחרה תעלה גם
אכן, רמת השימוש שלי היא לא כזאת שזה יגיע לאחזקת רכב, אבל- אני לא אוכל לפרגן את זה לעצמי באותה קלות, או יותר נכון- מבחינתי הם כבר לא אופציה, מה אעשה? אוטובוס, השכרה, מונית, לקנות רכב- כנראה יקח עוד זמן (ואני מאמינה שבאיזה שהוא שלב יקרה.)

שאלה -
ניסאן מיקרה שלהם זול בפער רציני מאוד משאר הרכבים.
למה שמים אותו בקמצנות כזו?
אצלנו למשל היה עד לפני חצי שנה 3 רכבים כאלו סביב הבית.
עכשיו אפילו אחד אין.
זה זול כי הם רכבים ישנים ולא בגלל הגודל כי הקאיה אותו גודל ויותר יקר.
וכנראה עם הזמן כבר לא סוחבים...

גם אנחנו כלקוחות קבועים [400 ש"ח ממוצע בחודש] מפסיקים להשתמש עם סיטי קאר בל"נ למשך שלושה חודשים לפחות, אח"כ נראה אם נחמד עם מאי קאר ואם הם גם יעלו מחירים נחזור לאוטבוסים ולהשכרות בשחור, זה לא תמיד כ"כ נורא...

זה זול כי הם רכבים ישנים ולא בגלל הגודל כי הקאיה אותו גודל ויותר יקר.
וכנראה עם הזמן כבר לא סוחבים...
סוחבים מעולה.
והקיה לא נוחה בכלל. הבלם שלה על הפנים.
אברכים לא מחפשים רכב ברמה גבוה.
חשוב להם יותר המחיר.

ממש מתסכל.
השתמשנו בשירותיהם ב 6-7 שנים האחרונות, במקומות רבים בארץ, ובחישוב עכשווי לא נראה שיהיה שווה להמשיך להשתמש בשירותיהם. (שוקלים קניית רכב)
שלחתי להם עכשיו מייל תגובה, מקווה שמיילים רבים כאלה ישפיעו.

רוצים לדעת איך השינויים בתמחור של סיטי קאר השפיעו עליכם?

שאלו את הצ'אט וקבלו תשובה מיידית!
צ'אט מותאם אישית שיעזור לכם להבין את השינוי בתמחור של סיטי קאר ואיך הוא משפיע עליכם.

הקפצה למי שלא ראה.

כך תוכלו לברר בקלות בכמה השתנה המחיר שתשלמו על הרכב מסיטי קאר.

אני בדרך כלל לוקח לסופר
פעם בשבוע נסיעה של שעתיים - שלוש ו 5 ק"מ בערך
המחיר החדש יותר יקר לי בערך ב 10 שקל לכל פעם
האפשרויות שיש לי
  • ללכת ברגל עם הקניות
  • לקחת מונית
מונית יוצא לי יותר יקר
אני רואה הרבה שכותבים שלא ישתמשו בהם, מה אני מפספס? איזה אפשרות יותר טובה יש?

נכון
ותגיד תודה שאנחנו עובדים בשבילך....
לנו יש מתחרים ואולי ככה זה גם יעזור לכם
אופציה נוספת שהמתחרה תגדל ויהיה גם אצלכם רכבים......

ויהיה לי עוד יותר טוב ועוד יותר טוב...
צפה בקובץ המצורף 1923961
שאני נוסע מחריש לבית שמש אני לא לוקח סיטי קרא אלה רכב מפריסבי רכב קטן 140 ליום + דלק הכול יחד זה כ 250 ש"ח
וסיטי קאר אני לוקח לנסיעות פנימיות ושם זה הכסף הגדול של הצרכנים ושל סיטי קאר
תאמין לי שהחברה רק תגדיל הכנסות מהמודל החדש ואני לא חושש שרווחים יתמעטו !!!

אני בדרך כלל לוקח לסופר
פעם בשבוע נסיעה של שעתיים - שלוש ו 5 ק"מ בערך
המחיר החדש יותר יקר לי בערך ב 10 שקל לכל פעם
האפשרויות שיש לי
  • ללכת ברגל עם הקניות
  • לקחת מונית
מונית יוצא לי יותר יקר
אני רואה הרבה שכותבים שלא ישתמשו בהם, מה אני מפספס? איזה אפשרות יותר טובה יש?
בטווח הקצר-קיצוץ מוחלט. ניסע יותר באוטובוסים, נאחד קניות, נשכור רכבים לימים שלמים מחברת השכרה זולה כשיש נסיעה משמעותית
בטווח היותר ארוך- נקנה רכב. אנחנו משלמים היום כ700 שקל לחודש לסיטיקאר. התעריף החדש יביא אותנו ל1000. עם עוד קצת כסף לחודש נקבל רכב צמוד אלינו.

לצערנו הגדול אין לחרם הזה סיכוי להתרומם, כי נוחות קודמת לאידאולוגיה, ולא חסרים כאלו שלמרות העלאת המחיר זה עדיין יותר נוח להם ויעדיפו לשלם את המחיר, למרות ש'באידאולוגיה' הם רוצים להעניש את סיטיקאר.
הדרך היחידה שיכולה לגרום לסיטי-קאר באמת להפסיד, זה רק אם המתחרים יזהו את הפוטנציאל, ועכשיו מיד - בטווח הזמן המיידי, כשהלקוחות עדיין כועסים - יפתחו מוקדים ויעבו פריסה בכל הארץ, ובפרט במקומות שיש סיטי-קאר, זה יביא למהלך עזיבה המוני של סיטיקאר.

בעיר שבה אין לסיטי קאר מתחרים איזה כיסוי יש להחלטה שלכם להפסיק את השימוש?
יעבור שבוע שבועיים הכעס יירגע והכל יחזור כבתחילה
אני שואל בתור משתמש ותיק וכבד של סיטי קאר שגם אשמח להפגין נגדם
אבל בעיר שלי אין מתחרים כמו מיי קאר וכד'
למישהו יש הצעה ישימה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה