חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
יש להם סניפים רבים פה
לקראת החגים /יולי אוגוסט המחיר עולה כמובן
נכנסתי עכשיו לראות
אני רואה קיה פיקנטו ב 140 שקל ליום (אותו מחיר כמו סיטי קאר)

כשאני צריך רכב ליום אני נוסע בערך 100 ק"מ

באלבר יצא לי דלק בערך 80 שקל
בסיטי קאר יצא לי המחיר לקילומטרים בערך 130 שקל

הבדל של 50 שקל, שבאלבר אני צריך להגיע לסניף ולחזור מהסניף (זה משמעותי כי אין לי אף חברה באיזור של הבית), וכל פעם בסניף זה לא פחות משעה
והמעלה הכי גדולה מבחינתי ששווה לי סיטי קאר, זה שאני לוקח את הרכב בדרך כלל מוקדם (סביבות 6 בבוקר), ובחברת השכרה אחרת זה יעלה לי עוד יום

לסיכום, ממש באסה שהמחיר עלה, אבל אני לא רואה אופציה יותר טובה

במשך שנים היה פער ניכר בין סיטי קאר לחברות הדומות GO-TO וSHARE.
אז הם היו זולים ממחיר השוק הכללי.
ואם עדיין קיים כזה דבר כנראה שיש אנשים שעדיין שווה להם, מאשר מוניות, או לקנות רכב.
לולי שהיה נפתח מיי קאר ודאי שהיו מגיעים למחיר הזה מזמן, אולי בהדרגה יותר נמוכה.
אין ספק שאם יהיה שווה להם להוריד חזרה הם יורידו ואם לא אז לא. אבל אני לא בטוח שהם יורידו.
הם חברה שכבר התבססה ונראה לי ששוה לצלוח משבר של חרם קטן עד שלאנשים יימאס. יש להם צי נרחב יותר ממי קאר.
אבל הלוואי ותצליחו, בניגוד לתחזיות שלי.
דוגמא למחירון go to
קטגוריהדוגמאות לדגם רכבמסלול סטארט
דמי מנוי חודשיים--5 ₪
יכולת הזמנה מראש-יכולת הזמנה מראשכלול
בייסיק – רכבים קטניםKIA Picanto, Mitsubishi Space Star, Chevrolet Sparkיום\שעה*25 ₪ / 190 ₪
--מחיר לק"מ (ל-50 הק"מ הראשונים)2.30 ₪
--מחיר לק"מ (מעבר ל-50 הק"מ הראשונים)1.30 ₪
השיקול לא נכון מכמה סיבות.
ראשית, סיטיקאר ממוקדת במגזר שלנו בשונה מהם. אצלנו המצב שהרבה משפחות לא מאפשרות לעצמם רכב ולכן הרכבים שלהם בתפוסה אדירה. במגזר הכללי זה בקושי תופס. אנשים לא מוותרים על הנוחות.
שנית, מדברים כאן על הדרך. על התקשורת של החברה עם הלקוחות. על היותנו קהל שבוי.

בדפים האחרונים באשכול ניכר שמישהו בסיטיקאר התעורר.
אממה, במקום לחשב מסלול מחדש, שלחו לכאן מגיבים...
חבל. הם טועים ובגדול. הרכבת כבר יצאה מהתחנה.
רבים וטובים מפסיקים לקחת סיטיקאר. שומע הדים בכל מקום.
זה קו פרשת המים. ככה חברות נפלו. ע"ע ampm למי שזוכר, וחברות אחרות.
טעות שיווקית וניהולית כואבת להם ולנו.
קורא מכאן לסיטי קאר - חזרו בכם, עוד לא מאוחר לתקן.

בנתיים כל הדיבורים על מחרימים וכו' לא ישפיע על אף אחד,
מה שכן יכול להשפיע שלקוחות ימחקו את החשבון שלהם
ואם כיום סיטיקאר מונה 100000 לקוחות הרי שצריך לפחות עשירית כלומר 10 אלף שימחקו את החשבון שלהם מהחברה, כדי שהם ירגישו שעשו מהלך לא נכון
או במקביל אפשר לפנות לקו המידע של איצ'ה ולבקש להציף את העניין בצורה אוביקטיבית כמובן

בדפים האחרונים באשכול ניכר שמישהו בסיטיקאר התעורר.
אממה, במקום לחשב מסלול מחדש, שלחו לכאן מגיבים...
כשאין תגובות ענייניות עוברים לטענות לא ענייניות...
״שלחו מגיבים״ וכן על זה הדרך...
אני כותב כאן כלקוח של החברה שנים רבות ונהנה מהם מכיר את ההתנהלות שלהם כבר רבות, ואין לי עניין להגן עליהם אם יש טענות צודקות ואפשר לראות שגם העמדתי את הבעיתיות בצורת הפרסום הנוכחית ועוד, אבל כשהטענות פה כ״כ רדודות ומתאימות לחתך מאד רדוד של האוכלוסיה אז באמת אולי טעות להגיב פה...
חשבתי שאנשים פה קצת יותר ברמה... והאמת חלקם כן, ואני לא מדבר דווקא על מי שמסכים איתי, אלא על מי שטוען עניינית ולא רק בשביל לתקוף ולטעון טענות פופוליסטיות... אנשים מהסוג הזה יכולים לצאת היום לחוצות ירושלים ולעמוד עם דגלי ישראל ולצעוק ״דמוקרטיה״. זה סוג האנשים שאין להם צד שני ולא מוכנים בשום צורה לשמוע אותו...
יש לך טענות עניינות? מצויין, זכותך גם לכתוב מה שאתה רוצה... אבל לטעון שאנשים שמציגים את הצד השני נשלחו על ידם כדי להגיב זה מצביע רק על דבר אחד - חוסר יכולת לדון עניינית... האמת כחברותא הייתי בוחר את הסוג השני...
בהצלחה!

כשאין תגובות ענייניות עוברים לטענות לא ענייניות...
״שלחו מגיבים״ וכן על זה הדרך...
אני כותב כאן כלקוח של החברה שנים רבות ונהנה מהם מכיר את ההתנהלות שלהם כבר רבות, ואין לי עניין להגן עליהם אם יש טענות צודקות ואפשר לראות שגם העמדתי את הבעיתיות בצורת הפרסום הנוכחית ועוד, אבל כשהטענות פה כ״כ רדודות ומתאימות לחתך מאד רדוד של האוכלוסיה אז באמת אולי טעות להגיב פה...
חשבתי שאנשים פה קצת יותר ברמה... והאמת חלקם כן, ואני לא מדבר דווקא על מי שמסכים איתי, אלא על מי שטוען עניינית ולא רק בשביל לתקוף ולטעון טענות פופוליסטיות... אנשים מהסוג הזה יכולים לצאת היום לחוצות ירושלים ולעמוד עם דגלי ישראל ולצעוק ״דמוקרטיה״. זה סוג האנשים שאין להם צד שני ולא מוכנים בשום צורה לשמוע אותו...
יש לך טענות עניינות? מצויין, זכותך גם לכתוב מה שאתה רוצה... אבל לטעון שאנשים שמציגים את הצד השני נשלחו על ידם כדי להגיב זה מצביע רק על דבר אחד - חוסר יכולת לדון עניינית... האמת כחברותא הייתי בוחר את הסוג השני...
בהצלחה!
תראה אני אסביר לך את החשש
יש ניקים שמגבים את סיטיקאר לאורך כל הדרך כולל באכולות קודמים, לכן הציבור קצת חשדן
בכל אופן משתמש לכמעט 50%מההודעות שלו נוגעות בסיטי קאר זה טיפה חשוד
כאן סיימתי
גילוי נאות לא נגעתי בסיטיקאר מימיי לא הם ולא דומיהם

הם מאד חוששים ובהחלט יש לחוש שהם שולחים כל מיני ניקים רדומים .
שכותבים , תוקפים, מורדים את רמת השיח, ובעיקר מנסים לגונן בכל מחיר על האיוולת
שהם עשו.
ללא ספק הם קוטפים בקלות פרס מקום ראשון בטעות שיווקית קשה
אל תנסה למכור למישהו סוכריה ובסוף אתה נותן לו משהו מר כלענה.
ועל טעויות קשות מ ש ל מ י ם ! ! !

נערך לאחרונה ב:
הם מאד חוששים ובהחלט יש לחוש שהם שולחים כל מיני ניקים רדומים .
שכותבים , תוקפים, מורדים את רמת השיח, ובעיקר מנסים לגונן בכל מחיר על האיוולת
שהם עשו.
ללא ספק הם קוטפים בקלות פרס מקום ראשון בטעות שיווקית קשה
אל תנסה למכור למישהו סוכריה ובסוף אתה נותן לו משהו מר כלענה.
ועל טעויות קשות מ ש ל מ י ם ! ! !
אז אני לא חשודה כלל כשליחה של החברה, וגילוי נאות לא לקוחה שלהם ולא השתמשתי בשרותיהם מעולם
אך כמו שרשמתי בתחילת האשכול כמנהלת כספים של חברה מתחום הרכב,אז האשכול הזה נוגע לליבי...
אני יכולה להבין את התסכול והזעם של הלקוחות אבל גם מבינה מאד את ההכרח לעלות את המחירים כאשר הכל עולה, אחרת נמצא את עצמנו במצב של חוסר יכולת קיום
וזה לא מגיע מחזירות או רצון לחגוג על חשבון הלקוחות אלא כפשוטו להמשיך לשרוד כחברה שעומדת במשכורות ובעלויות המטורפות .
זה שהם הציגו כהטבה, באמת מתסכל ומעצבן...
אבל מעניין אותי מאד בעלי עסקים אחרים, אפילו עצמאים , שמעלים ומעדכנים מחירים מידי תקופה, איך הם מתייחסים לעליות מחירים שסביבם, אם בהבנה או בכעס וחרמות

איפה נעלם @סיטי קאר העלו מחיר!
אופס...
1742399511983.png

צריך לקחת בחשבון גם עלויות של שינוע רכבים ממקום למקום, שטיפת רכבים שצריך להגיע עד הרכב, להחזיק נציגי שירות שיענו 24 שעות, ועוד הרבה עלויות שקשה לדעת
כנראה שעדיין, עד היום הם לא עבדו בהתנדבות....

וזה לא מגיע מחזירות או רצון לחגוג על חשבון הלקוחות אלא כפשוטו להמשיך לשרוד כחברה שעומדת במשכורות ובעלויות המטורפות .
עלייה של 30 אחוז במכה זה בדיוק חזירות

והראיה לזה שאם באמת הייתה להם סיבה של מצוקה אמיתית הם היו כותבים ולא מסתתרים מאחורי הטבה

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה