חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
שכחתם דבר אחד!!! כל מי שהתמכר לשיטה הזו של השכרה מהרגע להרגע ואוטו שמחכה למטה ליד הבית, יהיה לו קשה מאוד לחזור לימים של ללכת לחברת השכרה, ולהיות מוגבל בשעות וימים, (והאמת שאין חברה שמתחרה בסיטי קאר בעניין של הפריסה והזמינות) ובל נשכח שגם בחברת השכרה אתה מוגבל ל250 ק"מ
בקיצור הגלולה מרה!!! ונצטרך לבלוע אותה עמוק!!!
משל אם יחליטו להעלות את המחיר של הלחם, הרי שאף אחד לא יגיד אני יתחיל לאפות לחמים בביית כדי לחסוך בעלויות, כי התרגלנו ללחם שמחכה לנו במכולת בוקר,
ככה גם עשו החברות האלו שהרגילו אותנו במשך שנים לשיטה המהפכנית הזו, ועכשיו כולנו עמוק בתוך הרשת שלהם.
אתה מוזמן לבלוע את הגלולה!!!

אני באמת לא מבין את חברות השכרת הרכב הגדולות.
כל העניין הבירוקרטי הזה של ללכת לחברת ההשכרה לעמוד בתור, לשוחח מול נציג עייף שבודק במחשב בעצלתיים איזה רכב פנוי..... זה מאד מאד ארכאי ומיושן.
תתקדמו תחליפו קונספט ותעבדו בדיוק כמו סיטי כאר פחות בירוקרטיה פרוצדרה נח וגם חוסך עליות של שכירת שטחים לחנויות ההשכרה

בתור משתמש של סביבות 1100 - 1200 בחודש שעכשיו התעריפים יקפצו לי אני מעריך ל1400 לפחות מעניין אותי כמה עולה אחזקת רכב אברכי סטנדרטי לחודש (דלק טסטים תיקונים) אני לא מתענין במקרי קיצון (לא רואה מוסך יובל או כל יממה במוסך)

האמת שאני ממש לא מבינה...
משהו חייב אתכם לשכור מהם?
זכותם להרויח, זו מטרתם זו חברה עסקית. לא מתאים לכם- אל תשתמשו במוצר שלהם!
אבל לכנות אותם ככה ולהכפיש ממש לא בסדר.
אולי תכעסו גם על חנויות שמעלות מחירים ללא הרף?
הכל היום עולה!
מי שלא מתאים לו- אף אחד לא חייב אותך להשתמש במוצר.
אתה מכור לזה? תטפל בעצמך! אל תאשים חברה.
וכמובן שאיני עובדת חברה ואין לי שום קשר לחברה הזו...(כהכנה לזה שיקפוץ ויגיד את זה...)

יש כאן עוד עניין.

לא רק העלו מחירים, אלא שינו את השיטה לגמרי.
עשו שיטה שונה, מבלבלת, לא ברורה. ולא הגיונית. ועוד הקפיצו מחירים.

לא יכול להיות שאדם שוכר רכב ויהיה עסוק כל הזמן בלחשבן קילומטרים, ושאם הגיע ל28 ק"מ, שווה לו כבר לעבור את השלושים ק"מ וכו'.
וחוץ מזה העלו בכל הכיוונים, גם שעתי. גם ק"מ. גם ביטלו את השקל לק"מ בשכירות יומי.
הקהל פשוט מרגיש מותקף מכל הכיוונים.

אם היו משאירים את השיטה ומעלים הכל ב15% נגיד, ומסבירים את עצמם יפה ו'מתנצלים',
ונותנים במקביל הטבה קטנה, לא היה כזה זעם.

כך פשוט אתה מרגיש מותקף ומסובב, ושבוי.
וכל זה יושב על שירות לקוחות שכללית לא מדי מלטף בלשון המעטה.
היה ונגמר. מבחינתי לפחות.
יותר קל לחשב שעות מאשר קילומטרים

הכל היום עולה!
וכמובן שאיני עובדת חברה ואין לי שום קשר לחברה הזו...(כהכנה לזה שיקפוץ ויגיד את זה...)
זה בסדר אבל שציינו במודעה שעקב עליית מחירים וכו'
כמו כל החברות
אבל לא לטובת הלקוחות וכו'

הכל היום עולה!
את לא קוראת את מרבית האשכול ואז באה ומתלוננת.
עיקר הטענה הייתה על ההקפצה הקיצונית במחיר במקרים רבים בסביבות ה40% דבר שלא ראיתי בשום תחום.
וכן על צורת השיווק שנעשתה כביכול מדובר בהטבה חלומית.
ואף אחד לא חירף וגידף בסך הכל אנשים שלא מוכנים לתת את הלחי השניה ומודיעים בקול גדול לחברה שהם נוטשים אותה
ואולי זה יעזור לביטול הגזירה
כמה קל ככה פשוט....

בתור משתמש של סביבות 1100 - 1200 בחודש שעכשיו התעריפים יקפצו לי אני מעריך ל1400 לפחות מעניין אותי כמה עולה אחזקת רכב אברכי סטנדרטי לחודש (דלק טסטים תיקונים) אני לא מתענין במקרי קיצון (לא רואה מוסך יובל או כל יממה במוסך)
משמעותי אם אתה נהג חדש או צעיר לעניין הביטוח
וכמה אתה נוסע מרחקים לעניין הדלק
אם אתה נהג וותיק ולא גומע מרחקים להערכתי אזור ה 1,800 עד 2000 פלוס

אם אתם מוציאים 1400 בחודש זו כבר יכולה להיות סיבה טובה להחזקת רכב, תלוי כמובן מה מו מי.
רכב אברכי סטנדרטי עולה לחודש 1500- 2000 מניסיון שלי.
כמובן שווה לשים לב אם ה1400 שאתם מוציאים הוא באמת לא מיותר/פינוק וכו' כי אף פעם לא כדאי להוציא כאלו סכומים על התניידות (למשפחה אברכית) כל עוד לא חייבים.

אם הבנתי נכון דווקא משתמשים כמוך אמורים להרוויח מהשינוי במחירון
העליה העיקרית היא על המשתמשים הקטנים שנוסעים שעה פה שעה שם

@מוטי6 מה סטטוס דרישות התשלום של החברה מול שתי הלקוחות שפנו לאיצ'ה בנושא ה60,000 שהחברה דרשה מהם?

החברה ירדה מזה?

שכחתם דבר אחד!!! כל מי שהתמכר לשיטה הזו של השכרה מהרגע להרגע ואוטו שמחכה למטה ליד הבית, יהיה לו קשה מאוד לחזור לימים של ללכת לחברת השכרה, ולהיות מוגבל בשעות וימים, (והאמת שאין חברה שמתחרה בסיטי קאר בעניין של הפריסה והזמינות) ובל נשכח שגם בחברת השכרה אתה מוגבל ל250 ק"מ
בקיצור הגלולה מרה!!! ונצטרך לבלוע אותה עמוק!!!
משל אם יחליטו להעלות את המחיר של הלחם, הרי שאף אחד לא יגיד אני יתחיל לאפות לחמים בביית כדי לחסוך בעלויות, כי התרגלנו ללחם שמחכה לנו במכולת בוקר,
ככה גם עשו החברות האלו שהרגילו אותנו במשך שנים לשיטה המהפכנית הזו, ועכשיו כולנו עמוק בתוך הרשת שלהם.

ניסיתי בעבר להיגמל מסיטי קאר כמה חודשים וזה עבד מצויין
ויש לי מתחת לבנין רכב שלהם, תנסה מקסימום תישבר.

כל העניין הבירוקרטי הזה של ללכת לחברת ההשכרה לעמוד בתור, לשוחח מול נציג עייף שבודק במחשב בעצלתיים איזה רכב פנוי..... זה מאד מאד ארכאי ומיושן.
תתקדמו תחליפו קונספט ותעבדו בדיוק כמו סיטי כאר פחות בירוקרטיה פרוצדרה נח וגם חוסך עליות של שכירת שטחים לחנויות ההשכרה
האסטרטגיה של סיטיקאר זה רכבים ''ישנים'', חלשים, צפופים, לא נוחים, לא סוחבים.
חרבת השכרה שתחזיק רכבים כאלו לא יתקרבו אליה.
רוב ההכנסות של חברות ההשכרה זה לא ממישהו שלקח ליום אחד, אלא תיירים, רכבים חילופיים, חברות שלוקחות לעובדים שלהם,
וסוג הרכב זה עוד הבדל גדול בכל ההשוואות שעושים לחברות השכרה ומחיר השכרה, בתוך העיר עניין הנוחות הוא זניח, אבל נסיעה מחוץ לעיר זה בלי השוואה בכלל.

מה עם גילוי נאות?
אתה עובד שלהם? קרוב משפחה?
זה לא אשכול ראשון שאתה מגן עליהם באובססיות, ממין העניין ושלא ממין העניין.
אולי צריך שתוסיף תגית - תוכן שיווקי.

אבל השירות הרבה יותר טוב,
הרכב תמיד נקי, וכו',

לא נכון.
חוץ מהמיקרה - אף רכב שלהם לא עונה כמעט להגדרות האלו.
חוץ מה"ישנים" (שרק לפעמים) כל הרכבים שלהם עונים על הגדרת חלשים, צפופים, לא נוחים, לא סוחבים.

(וזה בסדר גמור למי שלוקח אותם, אחרת לא היו לוקחים אותם)

(האסטרטגיה שלהם זה רכבים הכי זולים - הרכב עצמו והדלק.)

חוץ מה"ישנים" (שרק לפעמים) כל הרכבים שלהם עונים על הגדרת חלשים, צפופים, לא נוחים, לא סוחבים.

(וזה בסדר גמור למי שלוקח אותם, אחרת לא היו לוקחים אותם)

(האסטרטגיה שלהם זה רכבים הכי זולים - הרכב עצמו והדלק.)
סיטרואן C3 זה רכב צפוף?
קיה פיקנטו זה רכב זול?
המיצופיצים שלהם (ספייס סטאר) ישנים ולא סוחבים?
נו באמת!
אין טעם לתדלק את שונאי האשכול עם טענות שטותיות. בואו נתמקד בהעלאת המחירים.

מעניין אותי אם סיטי קאר הגיבו למיילים ששלחו להם, [אני שלחתי ועוד לא הגיבו לי]
אם מישהו קיבל תגובה מהם נשמח לשמוע, [מעניין מה יש להם הגיב..]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה