חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
רוצים לדעת איך השינויים בתמחור של סיטי קאר השפיעו עליכם?
שאלו את הצ'אט וקבלו תשובה מיידית!

צ'אט מותאם אישית שיעזור לכם להבין את השינוי בתמחור של סיטי קאר ואיך הוא משפיע עליכם.

הייתי שמח מאד שתהיה פלטפורמה שתאפשר לכמה אנשים לקנות יחד רכב, ולתזמן את השימוש וחלוקת העלויות בין כולם. (אל תגידו לי ***קאר, חה חה חה)
רעיון כזה שיכול לעבוד, אפילו עם תשלום קצת יותר גבוה לצורך טיפולים וכדו'... יהיה להיט.
לא מדובר על אנשים זרים, אפילו פתרונות שיאפשרו לכמה שכנים/ בני משפחה /אברכים מהכולל וכו' לקנות רכב ביחד יהיו מבורכים

אולי ע"י חכמת ההמונים אפשר יהיה להגיע לפתרונות אפשריים. כל רעיון יתקבל בברכה.

אם באמת הנהלת סיטי קאר קוראת את האשכול שאולי יחשבו על רעיון שונה

שימכרו קילומטרים למשל 100 ק"מ לחודש/ים ובסוף החודש זה יתאפס וככה הם יוכלו להרוויח על הקילומטרים המבוזבזים ואנשים יקחו את הרכב יותר כי כבר יש להם חבילה.
וכל קילומטר מעל למה שקנו או שלא קנה חבילה מראש יעלה 2.3

למשל
100 קמ בחודש 130 שח
50 קמ ב 80 שח
200 קמ ב 200 שח

הבעיה בזה שהכסף הגדול של סיטי קאר זה שאנשים לא אוחזים כל פעם עוד 30 ועוד 30 ולא בפעם אחת סכום גדול.

זרקתי רעיון שיקחו את זה מפה...

גם אני לא מתכוון לשכור אחרי עליית המחירים

לקחתי היום סיטיקאר

לקחתי לשעה ונסעתי 7 ק”מ
עלה לי ס”ה 20.5 ש”ח

במחיר החדש זה יעלה לי 28.3

זה עליה של 40% כמעט

זה חריג בכל קנה מידה

נערך לאחרונה ב:
למנהלי פרוג
חשוב לנו מאוד מאוד האשכול הזה ולהרבה ממשתמשי פרוג בבקשה אל תמחקו את האשכול זה לגטימי להשמיע את קול האזרח הקטן, [גם] בשביל זה קם פרוג, לא כך?
תודה מראש על ההתחשבות!

גם אני מצטרף לא לשכור במחיר החדש בל”נ. לפחות כמה חודשים.
עכשיו הכל תלוי בנו.
חןשב שמשמים יצא טוב שמשום מה נמחק האשכול. הוציאו כעס, דיברו וכו’.
זה אשכול ממוקד ומעשי למי שיחליט לא ליסוע יותר.
מונופול זה שליטה עם כוח, וכוח לצערנו נבלם רק כשלא נכנעים.

מישהו יכול לכתוב בקצרה מה השינוי במחירים??

אגב, לפי המחירון ה"היברידי" החדש 99% מהנסיעות מתייקרות מאוד
מחיר יותר זול יהיה רק אם תשכור רכב ליום ותסע מעל 500 ק"מ (ואז הסכום הכי זול יצא לך החל מ 560 שקל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה