חברות השכרה סיטי קאר מקפיצים מחירים!!!

מצב
הנושא נעול.
לא רוצה לדפוק את עצמי, ולכן לא מקבל על עצמי לא לשכור מהם.
אף אחד לא ידע אם כן...
כן מקבל על עצמי לדבר עליהם בכבוד.
חשוב ביותר
וגם מקבל על עצמי לדאוג לכיס שלי, ולחפש חלופות אחרות בשביל לא לבזבז סתם כסף.
מרגש ממש
מרגיש לי מצד אחד בור ששתית ממנו וכו', (ועדיין...)
מה הקשר?
מצד שני לא צריך להיות המפרנס של כל מיני אנשי עסקים - גם אם צדיקים וכו'.

כמו שכתבו כאן, בנסיעות קצרות - עד 30 ק"מ זו עליה דרסטית של 40% זה לא משהו רגיל בכלל.
אז מה אתה טוען?

עברו כבר כמה ימים מאז ההודעה והעדכון של סיטי קאר על העליית המחירים, ובינתיים אין שום תגובה מהם, למרות כל המיילים שנשלחו אליהם, ושאר המחאות שמחו כנגדם,

מרגיש לי מצד אחד בור ששתית ממנו וכו', (ועדיין...)
גם הם שתו מהבור, כלומר מאיתנו.
אבל בכ"ז לשון לא מכבדת לא מועילה, וצריך להצביע ברגליים
ולכן גם אני בל"נ לא אקח רכב שלהם.

סיטי קאר מעלה מחירים ! החל מהיום ב12 - 25/3

מבדיקה שערכתי ל20 ההזמנות ששכרתי החודש (משני החברות )

יצא לי שבחברת סיטי קאר יותר יקר ממיי קאר בכ25-30% !!! (בשבילי זה הפרש של כ800 ש"ח לחודש!)

(מלבד שלנהג חדש / צעיר זה יותר יקר כל שעה ב3 ש"ח)

אני שוקל ברצינות לעבור רק למיי קאר (אפי' שיש להם פחות פריסת הרכבים....)

מה שאני בעז"ה מקווה לעשות
משהו מאוד מורכב אני יניח את התכנית בקצרה ממש ואשמח לשמוע חוות דעת
אנחנו קבוצה של 3 אברכים שגרים באותו איזור שמשלמים בממוצע שנתי בין 500 ל 700 ש"ח על השכרת רכבים (גם בחברות שיתופיות וגם בחברות רגילות)
אנחנו חושבים לקנות רכב (היברידי) במחיר של עד 50000 ש"ח
בשקלול סופי זה יצא לנו שזה יעלה בערך 1350 ש"ח העלות של הרכב לא כולל דלק (לחלק ל-3 זה 450 ש"ח לכ"א)
זה כולל תשלום הלוואה על הרכב ,
ביטוח(לכל נהג מעל גיל 30 לא כולל נהג חדש ומפני שלאף אחד מאיתנו אין עבר ביטוחי זה יוצא קצת יקר) (גם על הסוללה),(ללא ביטוח מקיף)
אגרת רישוי, ועוד כמה שקלים שיישארו כל חודש לכל מיני תיקונים
ועל הדלק כל אחד ישלם 0.5 ש"ח על כל ק"מ שהוא נסע
ותמיד אפשר לתת את זה קצת לאחרים בתשלום סימלי לכיסוי ההוצאות
אשמח לשמוע את חוות דעת

נשמח לשמוע אם אכן תוציאו את הרעיון אל הפועל. מתעניינים גם בפתרון מעין זה.
מה בנוגע לתאונות ונזקים?
מי שעשה נושא בעלות?
ואם קרה בעת חניה? כולם יחד?
ואיך מתחלקים בזמני השימוש?
אם כולם רוצים באותו זמן? איך מנהלים את החלוקה של השימוש השוטף?

כל אלה שעוברים למיי קאר
אתם רציניים שאתם מצליחים להזמין באתר המזעזע שלהם??
זו הסיבה העיקרית שהפסקתי להשתמש בשירותיהם. פשוט סיוט :(

כל אלה שעוברים למיי קאר
אתם רציניים שאתם מצליחים להזמין באתר המזעזע שלהם??
זו הסיבה העיקרית שהפסקתי להשתמש בשירותיהם. פשוט סיוט :(
תזמין בטלפון נורא פשוט וקל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה