סיילים, חיסולים, מבצעים, סופעונה וכו'....

• הוסף לסימניות
יש למישהי מושג איפה משיגים גרביונים של קדס לנשים?

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה איזה 4 סטים.
אם לא אכפת לך סטים חלקים לחלוטין, אמרו לי שיש כאלו בסטוק בשמואל הנביא ב40 ש"ח. לגבי האיכות אין לי מושג...

• הוסף לסימניות
נעלי M&M
1+1 על רוב החנות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה!
יש לך מושג עד איזו שעה פתוח שם בערב?
וכן את הטלפון שלהם? פשוט אני לא מירושלים צריכה לברר אם שווה לי לבוא.

• הוסף לסימניות
כן ששנה שעברה והחזיק יפה את העונה
וגם השנה בינתים
נכון הילדה מאוד שמרנית וגם אני לא משאירה בגן את המטריה אלא היא חוזרת איתי הביתה (לי יש את האופציה הזאת וגם אם לא תמיד אפשר לבקש מגננת לשים במקום גבוה ובטוח יותר )
המטריה ממש טובה

• הוסף לסימניות
בביבי לנד נראה לי שככה קוראים להם הם בר' לנדא בבהי ברק (מגדל המים)
או באתר מאמי ביי

• הוסף לסימניות
מלא משחקי פישר פרייס (ידוע לי בבר אילן) במחירים מתחיקים עדין מבצעי חנוכה שווה להכנס

• הוסף לסימניות
יש ברחוב הרב קוק בבני ברק חנות צעצועים של בר כל הם מחסלים הכל במחירים מצחיקים (לא הייתי שם שכנות סיפרו)
כמו כן הייתי לפני כמה ימים בכפר השעשועים יש שם פלימוביל 50 אחוז על השני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבי בי;926055:
בביבי לנד נראה לי שככה קוראים להם הם בר' לנדא בבהי ברק (מגדל המים)

קוראים לחנות בייביסטאר בהרב לנדא

• הוסף לסימניות
יש חנות מצעים ממש מאחורי מצעית ברח' שטראוס אותם חברות במחירים הרבה יותר זולים
קניתי במצעית ואח"כ במקרה ראיתי אותם ומאד הצטערתי היה הפרש גדול במחיר .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;926434:
יש חנות מצעים ממש מאחורי מצעית ברח' שטראוס אותם חברות במחירים הרבה יותר זולים
קניתי במצעית ואח"כ במקרה ראיתי אותם ומאד הצטערתי היה הפרש גדול במחיר .
קליין?
יש בירושלים את מצעי טל נראה לי שבמבנה הזה יש גם את שלאגר יכול להיות?
יש שם מצעים במחיר סביר.
השאלה אם את מחפשת מותג או מצעים נחמדים ברמה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;926437:
קליין?
יש בירושלים את מצעי טל נראה לי שבמבנה הזה יש גם את שלאגר יכול להיות?
יש שם מצעים במחיר סביר.
השאלה אם את מחפשת מותג או מצעים נחמדים ברמה טובה.

קליין - נמצאים מתחת למצעית, בתוך שכונת מאה שערים יש להם דברים אייכותיים מאד ויקרים מאד. הרבה תפירה עצמית.

נדוניה - [משהו כזה] הם מעל מצעית מאחורה ליד חנות הטבע. יש להם וזולים יותר ממצעית

מצעי טל במבנה של שלאגר - לא מכירה את האיכות! מחירים נוחים ואפשר להוריד אותו עוד.

הכי זול שאני מכירה:
חן- טוב בבנין של אמפריית החסד. יש לו רק דברים איכותיים ומחירים מצוינים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה