סיילים, חיסולים, מבצעים, סופעונה וכו'....

• הוסף לסימניות
במכירות בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari;912803:
epk
8 פריטים ב-350
תיקון טעות:
ב-EPK
8 פריטים ב-390 ש"ח.

עדכונים:
בשילב 50% על המוצר השני של צעצועי טייני לאב, כולל מוביילים ואוניברסיטות.
20% על צעצועים של פישר פרייס.
25% על צעצועים של מגה בלוקס.

• הוסף לסימניות
ההנחה בשילב לא כזו משמעותית זה נע בין 15 ל20 ש''ח הנחה.

• הוסף לסימניות
תלוי מה את קונה, ההנחה היא באחוזים...
אם תקני למשל אוניברסיטה ומובייל של טייני לאב שעולים כ-350 ש"ח ליח' תקבלי את שניהם ב-525 ש"ח במקום ב-700 ש"ח וזה אומר שקיבלת הנחה של 125 ש"ח.

אני אישית קניתי משחק שמחירו 210 ש"ח והיה עליו 25% הנחה כך שקיבלתי אותו ב-157 ש"ח.
לפי החשבון שלי זה 53 ש"ח הנחה.

• הוסף לסימניות
בדאון טאון
50% הנחה על מוצר שני של טופז.

מישהו יודע מה קורה בסולוג?

• הוסף לסימניות
קדס קידס - איפה יש חנות שלהם בירושלים

והאם ידוע לכם עוד חנויות שיש להם מבצע למעילים לילדה בת 11?

בפולק- מתי יש מבצעים על המעילים

• הוסף לסימניות
ב GAP לחברי מועדון:

ב - 12.12.12
ב- 12 בצהריים למשך שעה
50%

:D:D:D

• הוסף לסימניות
בסולוג השני ב50%.

• הוסף לסימניות
יש עוד מקום עם הנחות על משחקי תינוקות?
אגב- בד"ר בייבי- 1+1 על כל הצעצועים! די משתלם.
(אני צריכה לקנות טרמפולינה ומחפשת דיל טוב)

• הוסף לסימניות
"כדאי לדעת"
קיימת חנות עודפים של שילב בקרית שדה התעופה.
(במחירים מצחיקים,לדוגמא:פריטים שעולים עד 69 ב-10 ש"ח יותר ב-20 ועוד המון מציאות.)

• הוסף לסימניות
EPK ידוע לי שיש באשדוד הסטאר סנטר ובקניון הגדול בפ"ת
הוניגמן קידס יש בקניון הגדול בפ"ת

• הוסף לסימניות
epk יש בירושלים במלחה ובקניון רמות

• הוסף לסימניות
יש בעוד חנויות? ולא של מוצרי תינוקות וילדים?

• הוסף לסימניות
היינו לפני 3 שבועות בחנות עודפים של שילב בקרית שדה התעופה והתאכזבנו קשות!!!!
זה שווה רק למי שרוצה משהו גדול כמו כסא לרכב או טרמפולינה.
ביגוד- מצאנו בקושי רק כמה דברים קייציים ו2 מכנסי מעבר. חורפי היו רק כמה בגדים שממש לא התאימו ללבישה.
ומתוך מה שקנינו התברר שמכנס אחד הוא בגזרה נמוכה שלא מתאימה לנו כחרדים. מכנס שני הגומי לא בסדר ונופל כל הזמן... אני מקווה שהבגדים הקייציים כן יהיו בסדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה