דווקא בקהילה ממש בטעם טוב ביחס לפרסומות.יש לי 100 ש"ח פנויים שהולכים להתבזבז על עיתוני החג. סליחה, על שש קילו פרסומות.
יש לי למכירה:יש כאן עוד מישהו שרוצה למכור ספרים?
יש לי 100 ש"ח פנויים שהולכים להתבזבז על עיתוני החג. סליחה, על שש קילו פרסומות.
חבל, אשמח לקנות בזה משהו קריא..
בכמה את מוכרת?סתירה מצלצלת- חסיה ברטלר
בכמה את מוכרת?
אני לא רוצהסטירה מצלצלת - יפה??
אני רוצה, אם מירי במודיעין עילית לא רוצה.
אני מבני ברק
גם אנחנו רוצים להצטרף למשלוח למודיעין עיליתאולי כל אלו שרוצות ממודיעין עילית נעשה ביחד משלוח?
לי יש את יוצא מהלב, רוצה? אני במודיעין עילית.יוצא מהלב תפוס כבר?
אם הספרים שאני רוצה היו פנויים הייתי שמחה להצטרף למשלוח....@אסתררר ו- @T A M A R
מה קורה עם המשלוח שתוכנן?
עדיין רלוונטי מבחינתכן??
כי אני מעוניינת במשלוח מפתח תקווה לבני ברק
עוד מישהו צריך?
פנוי. מאיפה את?יוצא מהלב תפוס כבר?
אני מעוניינת@אסתררר ו- @T A M A R
מה קורה עם המשלוח שתוכנן?
עדיין רלוונטי מבחינתכן??
כי אני מעוניינת במשלוח מפתח תקווה לבני ברק
עוד מישהו צריך?
tovgrafאין לכתוב כתובת מיילתבי לי פרטים ליצירת קשר איתך...
מה קורה איתם?מה קורה עם הספרים
תיק מקסיקו
מבחן נאמנות
אמון בלתי מסויג
משבר אמון
סלמנדרה
סתרים
הצללים
רוצה את כל אלה מה שפנוי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים