עזרה סיימתי לימודי אנימייט בפרוג אונליין, מחפשת סרטוני הדרכה מתקדמים, יש?

• הוסף לסימניות
אולי תוכלו לעזור לי?
בדגש על הנפשת לוגואים.
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
יש מישהו?

• הוסף לסימניות
זה דברים שעושים בעקר באפטר אפקס

• הוסף לסימניות
גמני מאד אוהבת את אפטר ,
אבל לבאנרים והנפשות לוגו אנימייט מעולה ומסתדרת יפה מאד עם HTML וזה ויקטורי לכן קל
יש באדובי סרטונים מעולים באנגלית ללימדה עצמית ממליצה בחום

• הוסף לסימניות

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אבל לבאנרים והנפשות לוגו אנימייט מעולה ומסתדרת יפה מאד עם HTML וזה ויקטורי לכן קל
יש באדובי סרטונים מעולים באנגלית ללימדה עצמית ממליצה בחום
מה הכוונה? אנטרקציה עם הלוגו וכדו'?

• הוסף לסימניות
זה נראה קצת outdated

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לא כתבתי אינטרקציה עם הלוגו, כתבתי שאנימייט היא ויקטורית ולכן הקבצים קלים וגם נוחים לסגירות לווב כי הם לא שוקלים הרבה כידוע פיקסלים של אפטר אפקט יצטרכו לעבוד דחיסה והקטנה שמורידה את איכות הקובץ
אני אישית משתמשת בעיקר ב אפטר אפקט להכל ואח"כ מצמצמת
אבל אנימייט היא מלכתחילה בנויה במטרה להסתדר טוב עם ווב

• הוסף לסימניות
לא כתבתי אינטרקציה עם הלוגו, כתבתי שאנימייט היא ויקטורית ולכן הקבצים קלים וגם נוחים לסגירות לווב כי הם לא שוקלים הרבה כידוע פיקסלים של אפטר אפקט יצטרכו לעבוד דחיסה והקטנה שמורידה את איכות הקובץ
אני אישית משתמשת בעיקר ב אפטר אפקט להכל ואח"כ מצמצמת
אבל אנימייט היא מלכתחילה בנויה במטרה להסתדר טוב עם ווב
חשבתי שזה תוכנה לדברים עם אינטרקציה קודים וכדו'
שווה לי להתחיל ללמוד?

• הוסף לסימניות
כן זה גם מתאים קצת לאינטרקטיב אם אני לא טועה- תבררו , מה שברור קישורים מוטמעים וHTML ממש נגיש קל ונח שם.
אני למדתי וגיליתי שזה לא חידש לי כלום יותר מאפטר , באפטר יש הכל, !!!
זה אומנם ממשק שונה לחלוטין ובנוי בצורה אחרת וקצת יותר פרימיטיבית (מזכיר לי קצת את קןרל של פעם...)
אבל תמיד יש מה ללמוד , וזה תלוי מה המטרות העיקריות ואיך מתרגלים לעבוד

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת ללמוד את תוכנת אנימייט הרמה גבוהה בצורה פרונטלית
אשמח למידע
תודה מראש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה