פשוט ללכת למשרד שלו ולהרים לו ציוד מחשבים מדפסות וכו' הוא יתן לכם כסף במקוםיש לך אפשרות להגיע פיזית למקום? אל תצאי משם ותעמדי למנהל הכספים על הראש עד שהוא יוציא לך ש'ק....
פשוט מקומם!!!
לא מבינה בזה כל כך,
אבל מה עם להוציא מכתב רשמי מעורך דין - משהו כמו התראה לפני הליכים משפטיים?
אנשים מפחדים מדברים כאלו.
מנסיוני, בדברים אחרים, אם הוא חרדי תאמרי לו שהוא ישאל רב. או שתכתבי את הנתונים שלך, והוא את שלו וישאל את הרב ומה שהרב יכתוב (תלוי ברמת האימון).
כל מילה...אבל למה שהוא יעשה את זה? מה בוער לו?
לא כל החרדים חרדים לדבר ה'...
אם היה לו עניין של "לא תלין" או גזל הוא היה משלם לה מזמן....
כל מילה...
גם לא יפחד ממי שירים לו ריהוט במשרד וכד' (לא שאני הסגנון של זה...)
בינתיים זה מה שאני, אני מתפלאה שהוא עדיין מרים לי טלפונים ומצליח לנסח בכל פעם את אותה תשובה מחדש.לא חושבת שצריך להרים משרד.
רק להיות נודניקית.............
מנהל הכספים יכול לומר מה שהוא רוצה. העבודה הוזמנה לפני שהוא הגיע, אז מה הקשר האישור שלו או לא?העבודה נעשתה לפני שלוש שנים, אני רודפת אחריו לקבל תשלום כבר שלוש שנים והמנהל שולח אותי למנהל הכספים .
העבודה הוזמנה כשלוש שבועות לפני שנכנס מנהל הכספים. היתה מוכנה באותו שבוע שהוא נכנס ואז המנהל שלח אליו לקבל תשלום. המנהל כספים אמר: אני לא אישרתי לך לעשות את העבודה, אני לא משלם. בינתיים עברו עוד שנתיים התחלף מנהל כספים, והוא דוחה אותי כל שבוע מחדש שצריך לשבת על זה והוא לא יודע אם מגיע לי כסף כי לא לקחו את המוצר, וצריך להגיע לאיזה פשרה, רק שהוא לא יודע איזו והוא צריך לחשוב. בינתיים הוא חושב וחושב וחושב וחושב וחושב, ממש כמו מחשב שנתקע, זה נראה שהוא מחכה שאני אתייאש.
לכן עכשיו לפני שאני עושה איזשהו צעד משמעותי אחורה או קדימה, החלטתי לברר אולי אני טועה שאני מבקשת תשלום על עבודה שלא נעשה בה שימוש...
אבל אני רואה שרובם ככולם בדעה שצריך לשלם על מה שנעשה עד עכשיו גם אם הלקוח לא עשה שימוש במוצר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים