כללי סיימתי...

• הוסף לסימניות
העתק קופסה-שוגי

קבצים מצורפים

• שוגי..jpg
    2.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אופס.. העלתי את זה פעמיים, איך מוחקים 1?

• הוסף לסימניות
ואו...
פתחתי בגודל מלא ועברתי על הפרטים... לא נשאר לי אלא להצדיע לך על הסבלנות!

• הוסף לסימניות
מטריף

• הוסף לסימניות
ואוו יפה כל הכבוד

• הוסף לסימניות
ואוווווווווווווווו

• הוסף לסימניות
כל הכבוד, זה מדהים.

• הוסף לסימניות
אאאאא איזה השקעה...
אני 4 שנים במקצוע ועבודה כזאת מביאה לי סחרחורת...

אבל יפה, אין ספק.

• הוסף לסימניות
כמה זמן עבדת על זה?

• הוסף לסימניות
אין לי זמן מוגדר.

התחלתי את זה מזמן, אם הרבה הפסקות באמצע.(תרגול, שלא נשכח את אילוסטרייטור...)

• הוסף לסימניות
איילת!
מדהים!
טוב לראות שסוף סוף סיימת!
אפילו שכבר ראיתי את זה זה מעורר בי בכל פעם התפעלות מחדש.
רואים את ההשקעה שלך!

• הוסף לסימניות
עוצר נשימה
מדהים

• הוסף לסימניות
מבחינתי הציון כמובן 100%!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה,
ניכרת השקעה מטורפת !

• הוסף לסימניות
תסלחו לי על הבורות כנראה,
בלי לפגוע ח"ו -
אני מבינה ורואה שזו באמת השקעה מטורפת,
אבל מה העבודה? מה הקטע? אני רואה הרבה פעמים עבודות של חיקויים של אריזות, ובאמת לא מבינה מה העניין?
(אני שואלת באמת בתום לב, וח"ו שלא תצא פגיעה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה